Oppdatering fra hyttebyggingen

Nå er det ikke lenge igjen. I slutten av august skal hytta stå ferdig. Det har gått så utrolig raskt, snart er vi klar for innflytting. Jeg tenkte derfor det var på tide med en oppdatering fra hyttebyggingen. Da vi var på befaring denne gangen var de begynt å demontere stillasen, men fortsatt sto stålrørene godt rundt veggene, nå var de nemlig igang med legging av torvtaket. Vi klarte ikke å vente med å se innedørs, derfor måtte til og med jeg opp på stillasen for å ta en titt innendørs. Men så kom hyttenøkkelen og vi var klare for en runde, veldig spente på hva som var blitt gjort siden sist.

 

IMG_8771

Det var vanskelig å få tatt skikkelige bilder denne gangen…. Men litt er det likevel mulig å få se :) Kjøkkenet har begynt å komme opp. Vi har valgt fargen peppergrå på innredningen, med hvit benkeplate og hvite lister rundt vinduene tror jeg dette blir bra. IMG_8753

Jeg elsker at det er så høyt under taket….

IMG_8751

Badet og badstuen begynner å ta form. Flisene er lagt og veggene i badstuen er begynt å komme opp. Vi har valgt helt hvite fliser i dusjene på begge bad, fugemassen er også hvit, det blir en flott kontrast mot mørkebrune tømmervegger.

IMG_8765

Trappen har også kommet på plass, selv om det mangler rekkverk ser vi konturene av hvordan det vil bli her i gangen. Vi ser så vidt åpningen inn til vaskerommet hvor flisene på gulvet er lagt.

IMG_8766

Det kribler i magen, nå gleder jeg meg veldig :) Senger og sovesofa er det vi har gått til innkjøp av hittil. En del møbler har vi fra før, så får vi se hva som passer inn etterhvert. Håper dere får en herlig fredag alle sammen!

Klem fra Nina 

 

2 thoughts on “Oppdatering fra hyttebyggingen

  1. Fru Tunheim says:

    Skjønner godt at du gleder deg..å ha en egen hytte/fritidsbolig er helt herlig. Vet nesten ikke hva jeg skulle gjort uten. Bare lukten som slår mot deg når hyttedøren låses opp er som balsam..

    Så gøy og lykke til med innflytting når den tid kommer.

Comments are closed.

Translate »