Overfylte påskeegg

Ja, det er ikke noe unntak her i heimen heller. Overfylte påskeegg hører med og gjerne med skattejakt som jeg har skrevet om tidligere :o) Jeg skal gladelig innrømme at marsipanen sprettes tidlig i påsken og blir gjerne et tilbehør til kaffen etter middagen. Smågodter i påskeeggene til ungene/ungdommen blir det også, men det venter vi som regel med til skjærtorsdag. I år er det ikke noe  unntak, skattejakten er over og velfylte egg er funnet. Vi voksne har sørget for vår andel i form av marsipan og sjokolade :o) For hvem kan vel gå på tur i påsken uten en sjokoladebit eller appelsin. Ikke vi i hvertfall!!

DSC_0065 DSC_0064

Mor i huset er nok like avhengig av blomster som hun er avhengig av marsipan i påska, tulipanene går igjen og holder seg veldig godt!

DSC_0063

Disse praktiske boksene med herlige farger ble kjøpt på Ikea. Dette er et sett med tre stykker i forskjellige størrelser.

DSC_0066

Hvis du har lyst å se mer påskeinspirasjon kan du søke med ordet ” påske” i søkefeltet. Søkefeltet ligger øverst til høyre hvis du bruker pc og øverst på bildet hvis du bruker mobil. Du kan også trykke deg inn på mars og april 2013 for å finne mer påskestemning fra bloggen min. Det finner du i menyen til høyre på pc og nesten nederst på siden hvis du bruker mobil. Du kan også klikke på temaord som inneholder påske. Også disse ligger til høyre på pc og nederst i mobilutgaven :o) Herlig påskeaften ønsker jeg dere alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Overfylte påskeegg

 1. Maria - Sabelhagens olivlund says:

  Mysiga bilder! Sonen fick nya shorts och t-shirt i sitt påskägg och godis förstås:). Det blir mycket god mat och sötsaker nu i påsk:)
  Ha det fortsatt gott
  Kram Maria

 2. Hanne says:

  Jeg er kanskje en litt “kjip” mamma og holder hardt på at godteri er på lørdag – også i påsken. Men ingen regel uten unntak, og det har blitt noen smakebiter både torsdag og fredag;-)
  Jeg må ha kolibristenger og kvikk-lunsj til påske, det er mine godbiter. Og så er jeg litt rar når det gjelder sjokolade og spiser den kun når den er kald. Så jeg har en pose liggende i kjøleskapet;D

  Varm klem til deg
  Hanne:)

Comments are closed.