Jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten en hobby

Velkommen til bye9design - dette er bloggen for deg som elsker hverdager, de vakre detaljene som finnes overalt og ikke minst, du har en hobby du liker og vil ha litt påfyll, eller du er på utkikk etter noe meningsfylt å fylle tiden din med. 

Bloggen oppdateres flere ganger i uken med inspirasjon jeg henter fra eget liv eller fra andre. Her vil du finne ukentlige innlegg om hage og blomster, jeg leter fram inspirasjon til deg som liker å strikke, sy, scrappe, pynte bord og lage til selskap. Siden jeg også driver min egen nettbutikk der jeg selger egendesignede bordkort, invitasjoner, print til veggen og mye annet, vil det dukke opp innlegg hvor jeg viser deg hvordan printene kan brukes. 

Hvordan finner du fram på bloggen:

Dersom du bruker pc eller Mac, kan du starte på framsiden (home) - der finner du en oversikt over de ulike kategoriene, de ​siste innleggene, de mest populære innleggene og link til kursportal og nettbutikk. 

Bruker du mobil eller nettbrett, trykk deg nedover siden helt til du finner ​"vis hele nettstedet". Trykk på linken og vips har du alle kategorier og muligheter foran deg. 

Her ser du de siste blogginnleggene:Nina Bakken Bye
bye9design

Om bloggeren bak bye9design

Jeg er Nina, bloggeren og eieren av bye9design. Bloggen er et resultat av alle mine interesser, ideer og glede over å skape noe som andre også kan ha glede av. Jeg elsker å skrive, lete fram inspirasjon til nye og gamle hobbyer, grave rundt i hagen, knipse bilder og lære meg nye ting som jeg veldig gjerne deler med deg her på bloggen. Kaffe må jeg ha hver dag, frisk luft og fjellturer er noe av det beste jeg vet. Planlegging, oversikt og organisering er nødvendig for å unngå en kaotisk hverdag. Og min aller største interesse for tiden er print.... jeg designer egne print til nettbutikken min og skulle gjerne ha gjort det døgnet rundt. 

Translate »
%d bloggere liker dette: