På ei lita hylle står et lite hus

Midt i trappa er det laget til ei lita hylle som jeg kan sette litt ting og tang på. Her har jeg også stående lange grener fra trollhassel eller vrigrener. Denne blir pyntet etter sesong, til sommeren skal den få et lett dryss av sommerfugler laget av papir :o) Enn så lenge er det fortsatt vinterstemning i denne lille kroken. Før jul kjøpte jeg dette kanelhuset, full av tro om at det kom til å dufte deilig av kanel når telyset varmet veggene. Men der ble jeg skuffet gitt, jeg tok turen bortom flere ganger, men det eneste jeg kjente var en svak antydning til kanel. Ja, ja, alt kan ikke være akkurat slik vi tror skal være, men huset er både fint og dekorativt og jeg liker det veldig godt der det står :o)

DSC_8517

Trollhasselen har ikke mistet all julepynt enda, dette glasshjertet er ikke typisk julepynt synes jeg. Noe liker jeg så godt at det er vanskelig å pakke det bort etter så kort tid, men det røde hjertet som er likt dette, ja det har funnet esken sin :o)

DSC_8518

Enda et hjerte har jeg hengende. Det er så flott med sine små ornamenter og så er det litt tøft med det tykke tauet.

DSC_8524 DSC_8525

Denne takløken er jeg stolt av…. Den ble plantet ut i fjor vår og nå blomstrer den sannelig snart :o) Er jeg flink nå så går det nok an å sette den ut til våren igjen :o)

DSC_8532 DSC_8534

Barkestjernene er så flotte. Mange bruker disse stjernene som bordkort eller serviettringer. Det passer jo fint til et vinterlig middagsbord.

DSC_8529

 

Nå ligger lørdagen foran oss med blanke ark. Her skal store deler av dagen tilbringes i slalombakken, noen med ski og noen uten ski, bare gjett hvem som ikke skal ha slalomski på…. Noen må jo passe på sekken og matpakkene og termosen og sånt, ikke sant… :o) Det er meldt nærmere 30 minus så vi får se hvor lenge vi klarer å holde ut :o) Jeg ønsker dere alle en strålende fin lørdag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20