På min lille balkong er det også høst

Det har vært et strålende vær i Trøndelag i dag, og jeg har hentet fram tepper og saueskinn som jeg har hengt ut til lufting. Snart skal de inn og finne sine plasser i sofaen, puffer og skuvsenger. Litt etter litt trekker jeg høstfarvene inn i huset. Tepper og sausekinn er gode å ha når høstkulden setter inn og det er godt med litt ekstra varme og hygge. Når vårsola begynner å varme pakkes det bort og så finner jeg det fram igjen når høsten melder sin ankomst :o) På denne lille luftebalkongen skinner sola hele dagen selv om den står lavt på himmelen slik som på våren og høsten. I dag ble det lunsj og kaffepause her ute :o) Ser du, jeg har ordnet med hvit røsslyng også her oppe :o)

DSC_6414

 

Det er ikke tak over denne balkongen så her må jeg ha planter og pynt som tåler både regn og vind og tørke. Jeg har fylt en skål med vann og plukket inn greiner og kvister fra busker i hagen. Som regel står de flott slik i flere uker og trives faktisk langt bedre enn potteplanter :o)

DSC_6385

Et stilleben må jeg ha også her :o) Nedfallsepler og en bit av en gammel vinranke fra Frankrike samt steiner :o)

DSC_6397

DSC_6402

DSC_6407

Den grønne krukken får ligge til pynt her ute sammen med blader fra solbærtre og myntekvistene.

DSC_6420

Bladene gir fra seg slik en god duft når du stryker over dem.

DSC_6427

Ja, her har jeg kost meg i dag mens jeg har fartet litt inn og ut av huset for å gjøre det klart til helga. Fridag på fredager er ikke så verst, klesvask og rydding og vasking, da er det godt å ta fredagskveld med hjemmebakt pizza etterpå :o) Håper dere som titter innom får en strålende helg! Tusen takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen til meg, det setter jeg stor pris på!