Pakketips til flasker

Skal du gi bort noe godt å drikke i julegave eller vertinnegave i løpet av jula, er det flott å kunne pynte flasken litt ekstra. Jeg tittet innom “Better Homes and Gardens” og der fant jeg mange morsomme og fine tips :o) Her er noen av bildene jeg fant, lag din egen vri og bruk de farger og mønstre du selv liker best :o) Her er det trykt på initialer på en hvit stoffpose, silkebånd og en blomst, lekker gaveinnpakning…..

100440976.jpg.rendition.largest

Her er øyekroker skrudd inn i korkene slik at de kan henge som pynt, eføy er tvinnet rund en ståltråd.

100936005.jpg.rendition.largest

Disse lager du selv av kartong i den fargen eller mønsteret du selv liker. Print ut en tag med passende ord og fest det med en splitt  binders i et morsomt eller fint motiv.

101141384.jpg.rendition.largest 100217640.jpg.rendition.largest 101464029.jpg.rendition.largest

Mange lager etiketter selv for å lime på flaskene. Bruk et matt fotopapir og print ut tekst eller bilde. Morsomt og personlig :o)

101594460.jpg.rendition.largest

Her er et tynt fiskesnøre brukt for å feste snøkrystallene. Koselig hilsen er festet på som et lite kort på en hjemmelaget etikett.

101622471.jpg.rendition.largest

Disse snøkrystallene er “klippet” ut med en stanser, deretter er det festet folie på baksiden for en fin effekt.

101622475.jpg.rendition.largest

Koselig, strikket gavepose. Oppskriften finner du “her.”

100404923.jpg.rendition.largest 100217640.jpg.rendition.largest SIP906632.jpg.rendition.largest

 

Nå skal jeg ta siste innspurten på vaskingen her i huset, og de siste pakkene skal pakkes inn :o) Sykdom herjer i huset slik det ofte er rundt juletider, men vi håper vi alle er friske og raske når julen ringes inn. Håper dere har en fin adventssøndag :o) Tusen takk for at dere titter innom meg og bloggen min. Det setter jeg veldig stor pris på!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

2 thoughts on “Pakketips til flasker

 1. Hanne says:

  Her var det mye kreativt og mye fint – nesten så at jeg lurer på om jeg må kjøpe en flaske jeg kan gi bort! Jeg er på utkikk etter en ok måte å pakke inn en kopp/et krus – jeg har flere slike gaver i år og det er jammen ikke enkelt å pakke inn slik at gaven ser noenlunde vettug ut! Men det er tanken som teller – ikke sant;D

  Ønsker deg en fin lille julaften, jeg har en dag igjen på jobb og så senker julefreden seg hos oss også – som jeg gleder meg til å få fri:)
  Varm og god klem til deg
  Hanne:)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Åja, kopper har jeg slitt med selv for å få til en fin innpakking på…. best når det følger med en eske :o) men som du sier, det er tanken som teller. God lillejulaften på jobb til deg! Tenker det blir godt å komme hjem i morgen :o) Klem

Comments are closed.