Påskeharen har vært her….

Jippi, påskeharen har kommet med godis til de voksne også :o) Da kan påskefreden senke seg og ingen mamma lusker rundt ungenes egg, og lurer på om de er helt sikker på at de liker alt som er oppi deres egg…. hi, hi. Neida, påskegodteri og god mat blir det nok av, vi er heldige. Men her kan dere ta en titt på hva påskeharen kom med…. Den fineste, påskepyntede pose :o)

 

 

Med de søteste servietter og lys med skikkelig påskestemning farve :o) Ser dere den lilla boksen…..

 

Nam, nam, fylt med deilig sjokolade og ja, jeg har allerede smakt på en av de hvite, hi, hi. Til og med før frokost….

 

Nå skal påskeeggene kokes og frokostbordet dekkes. Det beste med slike ferier er de lange,  gode frokostene synes jeg. Eller kanskje kalles det brunch, hi, hi, sånn litt utpå dagen :o) Dagslyset titter fram og jeg håper på solfylt og gnistrende fint vær. En fin og strålende skjærtorsdag ønsker jeg dere alle! :o)

4 thoughts on “Påskeharen har vært her….

 1. Trine ~ franske drømmer says:

  Heihei!

  Tusen takk for veldig hyggelig hilsen fra deg på bloggen min:-)
  Prøver å finne følgerknappen din, men er på hytta og nettet er tregt, så får prøve når jeg er hjemme igjen ;-)

  Nyt fine påskedager!

  Klem

 2. Jorill says:

  Kjekt å få påskeharen på besøk :))
  Ønsker deg og dine ei strålende flott påske med masse kos.

  Klem fra Jorill

 3. Livets små øyeblikk says:

  Det ser ut som at følgerne dine har blitt overført fra den andre bloggen din – i alle fall ligger jeg der fortsatt:)

  Heldige du som har fått besøk av påskeharen da, her har han ikke vist seg enda og jeg sirkler rundt eggene til barna;)

  Jeg er så enig med deg – noe av det hyggeligste med ferier er den rolige starten på dagen, de lange frokostene og å tusle rundt i pysjen:) I dag var det en som ikke var helt stilt inn på ferie enda og som startet dagen litt vel tidlig for min smak;) Men vi fikk en fin og lang morgen og det var egentlig velidig koselig når jeg først hadde våkna;)

  Ønsker deg og dine ei glad og fredfylt påske,
  varm klem fra meg:)

Comments are closed.