Påskemorgen…

Påskeferien er snart over og vi skal tilbake til hverdagen med jobb og skole igjen. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg noen fridager til, hi, hi, men sånn blir det ikke. Deilige dager på hytta med hele familien samlet, bål i fjæra og grilling, kortspill, krim, god mat og marsipan :o) Det har vært ei herlig påske :o) Batteriene er ladet og da er det bare å komme igang igjen. Her kommer et skikkelig vårbilde fra puteglade meg. Nå har det sannelig blitt enda en sort og hvit pute på meg og det bare fordi jeg fant et påskeegg jeg syntes var så fint…

Snøen ligger godt i hagen enda, og lite grønt er å se, derimot er nok stolen grønnere enn det friskeste gress :o) Jeg synes denne fjærputa er så flott og påskeegget er jo så stilig :o)

Jeg må jo fortelle dere om denne søte kyllingen. Hans navn er Chicken Boss. Den er min datters og jeg fikk aller nådigst låne den med meg til en fotoseanse. Som dere kanskje har fått med dere så er kattene våre blitt svært glad i fjær….. og denne fjærballen lever utrygt…. Selv om det kanskje ser slik ut, så har den to øyne, det var bare det at vinden ville ha et ord med i laget her også. Så dere kan tro at det var liv rundt disse bildene, både vind og glupske rovdyr som sneik seg rundt min fotomodell, hi, hi :o) Men Chicken Boss kom velberget fra fotoseansen og troner nå høyt oppe i bokhylla igjen.

Stolen er et gammel bruktfunn kjøpt for mange år siden. Den har tre bein og jeg synes den er veldig sjarmerende selv i sin gressgrønne, slitte maling :o)

 

Dette ble siste påskeinnlegget mitt for denne gang, tenk at påsken snart er over. I morgen skal jeg finne på noe mer rettet mot interiør så bare gled dere :o) Ha en strålende 2. påskedag alle sammen! Ikke la deg lure, det er jo tross alt 1. april, hi, hi.

4 thoughts on “Påskemorgen…

 1. Marianne D. Waagan says:

  Høres ut som en riktig avvslappende og deilig påske dere har hatt:)
  Lekker pute og herlig stol – og Chicken Boss er bare så søt da:)

  Ønsker deg en riktig fin siste påskedag:)
  Klem fra Marianne

 2. Nostalgi i nr. 9 says:

  Så fin pute og egg, svart hvitt er jo så fint. Må si jeg likte godt stolen også, den gammeldagse grønnfargen er en absolutt favoritt.
  Ønsker deg en fin ny uke :-) Anita

 3. Kjersti says:

  Heisann, tuuusen takk for søt kommentar og for at du ønsker å følgje meg, det gjer meg veldig glad! Legger meg til som følgjar hos deg også!
  Likte den stolen din så godt, virkelig eit funn! Klem til deg med ønske om ei fin ny veke, Kjersti

 4. Rosehagen says:

  Flotte bilder og koselig innlegg fra deg da;)
  Likte både puta og egget;) Jeg er litt svak for puter selv og vi har noen(hihi).
  Her er vi hjemme etter fjellferie med ungdommene,lange skiturer, god mat og masse kos;)
  Batteriene er virkelig ladet;))
  Gleder meg til neste innlegg fra deg;) De er så fine;)

  Ønsker deg en fin apriluke;)
  Klem fra Ann-Mari

Comments are closed.