Påsken i bilder

Heisann, håper dere har hatt en flott påske! I år ble det en annerledes påske for vår del. Vi som alltid har feriert på hytta, valgte å legge inn storbyferie i tillegg. Det ble suksess og en langt mer opplevelsesrik påske enn vi kunne drømme om. Vi startet hjemme i hagen med nydelig vær og sjokolademuffins bakt av snuppa vår. Med kaffe og strikketøy ved siden av, ble det herlige timer i solveggen før vi dro på hytta.

Sjokolade muffins

Påskestemning

Jeg skal love deg det ble en spennende tur til hytta denne gangen…… Den følelsen du får da du har stoppet for å skifte sjåfør, tar bilde av denne utdaterte pumpen og min kjære spør…. “Har bensinlampen lyst lenge?”…. Fire mil med rød bensinlampe ligger foran oss, store deler av turen hvor det ikke er dekning på telefonen og en stigende spenning på hvor langt vi når før den hoster og stopper….

Gammel bensinpumpe

Vi klarte det, vi nådde fram!! Men jeg antar det bare var noen få meter om å gjøre. Og selv om jeg mot formodning skulle glemme dette, er det nok andre som vil minne meg på det med jevne mellomrom. Etter noen flotte dager på hytta kunne vi åpne påskeegget med nye opplevelser.

Kaktus

Våren i Paris er en opplevelse. De to yngste barna våre har ikke vært her før og da var det klart at de mest populære attraksjonene måtte oppleves. Vi bodde sentralt og hadde ikke lange veien til Eiffeltårnet, Triumfbuen og Champs Élysées. Første kvelden, Eiffel tårnet….

Eiffel tårnet

Klart vi var på shopping….. Merci. Flere bilder kommer….

Merci Paris

Galeries Lafayette…. mer shopping. Mens noen av oss for det meste gikk med nesa vendt oppover for å beundre det vakre taket og knipse bilder.

IMG_6502

Lunsj på Montmartre etter å ha vært både på toppen av Sacré Coeur, og i krypten. Ungdommene ville gjerne inn og slik ble det. Vi klatret helt opp til kuppelen og ble belønnet med en fantastisk utsikt over byen. Trygt nede på bakken igjen var det koselig å tusle rundt blant kunstnerne. IMG_6493

Euro Disney! Det må bare oppleves…. Etter en actionfylt dag, avsluttet vi i den litt mer fredelige delen av parken.

IMG_6664Etter å ha tøyd grensene ut over det som var komfortabelt i  Euro Disney,  tøyde mor og datter en ny grense da vi dro helt til topps i Eiffel tårnet. På bakken var det litt regn, på toppen sluddet det…. Vi fikk ikke den helt optimale utsikten, men jeg tenker dette får holde i massevis. Dette er rett og slett en så utrolig opplevelse, at den er vanskelig å beskrive.

IMG_6678-001

Lørdag dro vi til Versailles etter barnas ønske. Fordelen med barn som er historie interessert, er at de gjerne også vil se steder de har lest og hørt om.  Vi gikk, så, lyttet, opplevde og vi lærte mye denne dagen. Jeg kommer med et nytt innlegg herfra, både med bilder og noen tips om hvordan dere tar dere fram på området :o) Her står vi med ryggen til parken og ser mot speilsalen :o) Jeg er fortsatt overveldet over all den prakten som finnes i disse bygningene og hageanlegget.

VersaillesFor de av dere som ikke har vært i Paris enda…. Har dere mulighet, reis og opplev.

Triumfbuen

Nå skal morgendagen forberedes og hverdagen skal igang igjen. Påskeferien er plutselig over og nå blir det hovedfokus på konfirmasjon den neste måneden. Det er godt å ha noe å glede seg til. Ha en herlig søndag alle sammen!

 

 

4 thoughts on “Påsken i bilder

 1. am design says:

  Nå har jeg lagt igjen noen ord il deg her. :)
  Håper jeg fikk det til :)

  Klem fra Anne-Marit

 2. Liv Iren says:

  For en herlig reisereportasje! Ser ut til at dere har hatt ei super og allsidig påskefeiring :)
  Fikk veldig lyst til å besøke Paris, har fortsatt denne storbyen “ugjort”, og nå rykket den definitivt oppover på reiselista! Ellers har jeg vært innom på Finn og kikket på den fantastiske hytta deres…krysser stadig fingrene for lottogevinst ;) Det planlegges konfirmasjon på våre kanter også, denne våren kommer til og gå fryktelig fort!
  Men vi må da få til en kaffeprat igjen om ikke så lenge :)
  Ønsker deg ei fortsatt fin uke!
  klem

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk :o) Ja, Paris må dere ha på listen, høyt oppe på listen. Men klart, det finnes mange flotte storbyer :o) Litt rart å skulle selge hytta vår, men nå er vi klar for nye opplevelser. Krysser fingre for at du vinner lottogevinsten, Levanger holder jo på å ta igjen Verdal som lottobygda så det er jo håp ;) Ja, vi må få til en kaffeprat igjen. Det var så trivelig sist :o) Fin uke til deg også! Klem :o)

Comments are closed.