Påskestemning med Falby

Søndag og sola skinner, det må bare bli en strålende dag! :o) Jeg er kommet i skikkelig påskestemning, sola skinner, jeg spiser appelsin og snart er det ferie med hele familien samlet igjen :o) Det er med andre ord masse å glede seg over både i dag og framover. Nå skal jeg snart ut å hente inn noen grener fra hagen som jeg skal bruke til noen påskedekorasjoner. Men først vil jeg dele noen av de vakre påske og vårbildene som Falby har lagt ut. Jeg elsker disse farvene, de er sprudlende og behagelige på samme tid. Bare se på alle disse blomsterløkene, det er nesten som det bobler over i meg etter å få grave litt i jorda når jeg ser dette, hi, hi :o)

For meg som er svak for disse nydelige lillafarvene er dette bare helt betagende å sitte å se på, sukk :o)

Jeg har en trollhassel som pyntes etter hvilken tid på året vi er, men se hvor fint det er med påskeegg på en blomstrende gren. Ah, tror sannelig det skal bli med inn noen kirsebærgrener i dag også.

Se den skjønne påskepynten i herlige, vårfriske farver. He, he, kule synes jeg.

Et aldri så lite snev av vårtegn, å så godt det er å se på slike glade bilder :o)

Jeg ønsker meg virkelig et slikt håndkle, det er så friske gode farver på disse. Eller kanskje jeg skal ønske meg en hjemmestrikket fra min flinke mamma som har strikket en slik en i hvitt til meg :o)

Flere av bildene er tatt på interiørmessen i Lillestrøm nå i vinter. Så til dere som lurer, ja dette er bilder for vår og sommersesongen 2013.

Det er bare å krype inn i vår og sommerstemningen i dette bildet :o)

På dette bildet skinner sola og det ser ut som det er godt å varmt, det er bare å ta med seg blomsterløken å gå ut å grave i den varme, myke, blomsterjorda mens sola varmer i nakken. Å som jeg gleder meg :o)

Nydelig, skjønt, rent og friskt.

Tusen takk til alle som titter innom meg og hjertelig velkommen til nye følgere. Jeg håper dere vil trives her hos meg! Ha en strålende søndag da dere, og fyll den med noe som gir dere overskudd og inspirasjon :o)

7 thoughts on “Påskestemning med Falby

 1. Vimså says:

  Hei Nina.
  Idag kan du se bilder fra ankomsten til Tilda..
  Frøkna ble kjempehappy – tusen takk:-)

  Stor klem fra Mari Johanne.. Som ikke er i påskehumør riktig enno..

 2. Millas blåbærtua says:

  Åååå så herlig inspirasjon,så masse flott:)heilt herlig!!!
  Må vel få pynta litt til påske snart men nå ligger eg heller på sofaen og får inspirasjon mens lillemor leker klesbutikk og hiver klær opp på meg så eg er snart dekt av klær,hihi:)

  Nyt søndagen!
  Klem fra Lillian

 3. Ingridsboble says:

  Her var det masse flotte farger og vårstemning! Kjenner at jeg har lyst å finne fram litt mer farger i interiøret snart. Foreløpig står tulipaner og påskeliljer for vårfølelsen inne. Ute snødde det i hele går, så vi må visst vente litt til på våren der :) Men ikke lenge!
  Ha en flott søndagskveld :)
  Ingrid

 4. Netta says:

  Her var det mye vakker inspirasjon. Jeg er også veldig glad i lilla, ikke på klær, men spesielt på blomster. Lavendel er en av mine favorittblomster, de er både vakre å se på og lukter himmelsk!

  Klem
  Netta

 5. Reidunn says:

  Hei og takk for kjempekoselig kommentar inne hos meg!!
  Jeg ble helt satt ut av å se på alle de fine bildene!!:)
  Kunne faktisk tenkt meg alt her.
  Det er så fint med litt farger nå som vår og sommer er her snart!
  Gleder meg til å følge den kjempefine bloggen din videre!!
  Klem fra Reidunn

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: