Påskestemning på verandaen

Gult er kult, eller….. Jeg tok kanskje litt i når jeg handlet påskeliljer, for det ble mye gult på verandaen. Her er hjørnet mitt rett utenfor kjøkkendøren. Det er lunt og godt og her kan jeg nyte solstrålene fra tidlig på året. Det er også her de første blomstene kan settes ut siden det er kort vei inn om natta :o) Midt på sommeren er det ikke mange blomster som trives her for da blir det rett og slett for varmt. Nå gleder jeg meg til at hagemøblene kan tas ut og hele verandaen igjen kan tas i bruk.

Påskestemning

En ting er sikkert, mose har vi nok av og noe av den brukte jeg til å legge rundt blomsterkrukkene. Mosen holder på fuktigheten til plantene og beskytter samtidig mot den sterke vårsola slik at løkene ikke blir “svidd”.

DSC_5588

Det ble litt mer farger i hjørnet med disse små solene, men etter at bildene ble tatt har jeg vært og flyttet litt rundt på disse så noen får pynte opp ved ytterdøra også. Det gjelder å ikke overdrive…..

DSC_5544

På hagesenteret var det tilbud på en sammenplanting av stemor og liljer. Siden den brune plastkrukken de kommer i, ikke er så pen å se på, gjemte jeg den bak mose og stein. Fatet den står i bruker jeg til en liten vannfontene og sukkulenter om sommeren :o)

DSC_5551

Bittesmå vårblomster. Velkommen du vakre gledesspreder :o)

DSC_5547

Det lille fuglehuset har tilfeldigvis overvintret i mosen og fikk nå komme fram i lyset igjen.

DSC_5553

Det er så godt når sola skinner…..

DSC_5558

 

DSC_5580 DSC_5584

 

 

 

 

 

 

Tror nok ikke det kommer fugler i dette huset, men kanskje en liten knott vil flytte inn :o)

DSC_5549

Så får vi se hvor lenge dette fater får stå slik før kattene finner ut at det er godt og mykt å ligge her.

DSC_5544

Nå er kaffepausen over og jeg må komme meg i gang med husvasken igjen….. Ha en strålende lørdag alle flotte lesere.

 

 

2 thoughts on “Påskestemning på verandaen

Comments are closed.