Påsketulipaner og rustne kyllinger

Herlig start på påskeferien :o) Huset er nyvasket, mat og godis er handlet inn og jeg har fått skjønne påsketulipaner :o) Det må være litt gult i påsken, masse blomster og noen kyllinger. Blomster kan man jo pynte med uansett årstid og det gir rommet liv og glede med strålende farger og masse grønt. Jeg kan ikke skryte på meg grønne fingre eller noe slikt, men jeg klarer å holde liv i det meste jeg får i hus, i alle fall en stund, hi, hi. Masse lys og passe med vann, da klarer de seg godt her :o) Tidligere ble alt av påskepynt satt fram rundt omkring, med fire unger er det klart at det ble produsert en del pynt i barnehage og skole :o) Noe av dette får fortsatt komme fram, men det er ikke samme stasen med påskepynt her i huset som det er med julepynt av en eller annen grunn. DSC_0028

Disse hønene er egentlig tenkt for utendørs bruk, men akkurat nå blåser det så mye så de får holde seg inne i varmen.

DSC_0029

Tulipanene har fått selskap av kirsebærgrener fra hagen. Enda er det bare små knopper på trærne utendørs, men inne i varmen spretter små blader og blomster ut. Herlig :o)

DSC_0017

DSC_0010

Pletter i luften heter denne grønne planten. Jeg har hatt en slik før også, men den var mye mer kompakt og hengende enn denne. En merkelig, men dekorativ plante, jeg liker den veldig godt, jeg. Kurven den står i har jeg strikket selv og deretter tovet. Flere bilder av kurven og hvilket garn jeg har brukt finner du “her”.

DSC_0104

Små, lette, tynne blad, en plante som trenger mye vann og masse lys. Den liker imidlertid ikke å stå med føttene i vann, så det må vannes med forsiktighet. Likevel skal den ikke tørke ut for da tørker den fort og bladene begynner å drysse. Kanskje et eggeglass vann om dagen er det som skal til. Bare jeg husker det så…..

DSC_0103

DSC_0105

I ettermiddag skal vi bake sitronkake, det har jeg ikke gjort før så jeg er spent på resultatet, men sitronkake er jo veldig godt så da tenker jeg at det er verdt et forsøk. I tillegg er det jo gult i den og det må jo passe godt til denne palmehelga som vi er inne i nå :o) Håper dere alle får en herlig lørdagskveld!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Påsketulipaner og rustne kyllinger

  1. Maria - Sabelhagens olivlund says:

    Vilken fin bukett, snyggt med körsbärskvistar i också.
    Jag gillar plättar i luften, har tre stycken här hemma nu. Hoppas jag klarar dem:) Två står i fönstret, och det kan bli varmt om solen ligger på, men det har gått bra hittills.
    Ha en skön kväll
    Kram Maria som precis kommit in efter att ha varit ute med Lykke i ösregnet

Comments are closed.