Pasteller, grønne planter og natur fra Bloomingville

Du har kanskje fått med deg at i 2015 er oransje årets farge….Og i Danmark skal det benyttes blått i følge Iboligen.dk. Men som hvert eneste år er det rom for egne valg også hvis du har lyst til å følge trendene. Liker du de støvete pastellene, marmoren, messingen og det som har vært så populært den siste tiden, ja da kan du like gjerne holde på den,for 2015 er også pastellenes år. Jeg leste en artikkel i Iboligen i Danmark hvor de støvete pastellene, den botaniske stilen og jordfarver løftes fram som viktige for den nordiske stilen og ikke minst for vårt eget velvære. Jordfarver, både de lyse og de kraftige er beroligende. Da vi flyttet inn i huset vårt for mange år siden malte vi kjøkkenveggene blå, nå er fargen tilbake, om ikke på alle vegger så på kontrastvegger. Jeg er definitivt ferdig med den fargen på store flater, men jeg har fortsatt blå detaljer i skapene og de skal få være der :o) Min forkjærlighet for jordfarger og støvete pasteller, gjerne litt mørke, lever imidlertid i beste velgående og da er det umulig å ikke la seg inspirere av vår og sommerkatalogen til Bloomingville :o)

Normal(1) Normal(4)

Normal(9)

Grått, hvitt, pasteller, gull og sort, dette går rett inn i den nordiske stilen vår.

Normal(10)

Pynt vasene med det du finner ute i naturen. Selv nå på vinteren finnes det dekorative greiner og kvister som kan pynte opp.

Normal(11) Normal(18)Normal(16)

Fyll huset med grønnplanter…. Ikke er de bare fine og se på , men de er gode luftrensere også.

Normal(22)

Liker du den botaniske stilen kan du ta en titt i katalogen til Bloomingville og la deg inspirere. Alle bildene er hentet derfra.

Normal(56)

Room21 forhandler mange varer fra Bloomingville. Ute er det iskaldt, inne knitrer det i peisen, nå skal jeg avgårde og fylle på med paracet, sitrusfrukt og halsdrops. Gleder meg allerede til å komme hjem og fylle opp koppen med varm te og krype under teppet :o) Ha en herlig dag alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

Translate »
%d bloggere liker dette: