Pegboard holder orden på hobbyrommet og kontoret

Pegboard, den veggplaten med massevis av huller som du henger opp i boden eller garasjen for å holde verktøyet på plass. I dag skal du få se hvordan denne tavlen kan benyttes i hobbyrommet ditt eller på hjemmekontoret. Jeg har lenge sett for meg en slik tavle på hjemmekontoret mitt. Et sted jeg kan henge opp småting jeg bruker ofte, men som gjerne havner i en skuff eller eske sammen med hundre andre ting. De er jo helt suverene til nettopp dette. Se bare på denne tavlen under her, helt perfekt på et syrom. Små kurver, hyller, feste til trådsneller, sakse, dill og dall og pynt. Når det ser slik ut som dette er det jo så enkelt å rydde opp etter seg også.

8f03529708b4a28c3c37e46210738165
Via a beautiful mess

Er du en scrapper, maler eller papirbretter vil du nok ha sansen for denne tavlen. Det finnes mye tilbehør til disse tavlene, kroker og diverse som kan benyttes til oppheng.

craft-room-6
Via pretty providence

Det er mulig å få kjøpt pegboard i andre farger en hvit, men det er også mulig å male disse tavlene. Før du går i gang med det kan det være lurt å søke råd i malebutikken. Husk at med alle disse hullene er det lett for at malingen kan sige og du får et resultat du ikke blir fornøyd med. Malingstype, kost eller rull, be om råd før du setter i gang. Det er morsomt å lage litt stil over kontorveggen.

4d5775fe3e950adfe54fc03569acb062
Via studiogreyhouse

Smykkedesigneren, enten det er den profesjonelle eller den som har det som hobby, trenger oppbevaring av verktøyet sitt. Dette var sannelig både oversiktelig og praktisk. Selv elsker jeg å pynte litt på arbeidsplassen min og planter er et must. Jeg falt selvfølgelig for disse små grønne plantene som liver opp på veggen.

02fd2c0b39d57c168461c7f1ed365ccb
Via thedesignfiles

Alle har vi vel små souvenirer, minner eller annet småtteri som vi veldig gjerne vil ha framme, men som ofte havner i en skuff. Disse tavlene kan du bruke til å henge opp noe du er glad i, men som egentlig ikke passer inn noe sted. Heng de opp på veggen og gled deg over de fine tingene dine. Lag små kunstverk, stilleben og kos deg med å flytte om eller bytte ut alt ettersom hvilken sesong det er.

e6fd5afae4106aed38df0588659b8d6d

Denne tavlen synes jeg er superkul. Den må vel kalles gjennomført med tanke på farge og organiseringen av alle tingene. Jeg har fått noen spørsmål om ideer til hvordan henge opp slike klyper som disse kalenderne er festet med. Pegboard er en mulighet.

Headshots by Jessica Kaminski
Headshots by Jessica Kaminski

Nok et hobbyrom, hvor vi ser at små klyper også enkelt festes til kroker på tavlen. Til og med en lampe har fått plass her. Eksempler på produkter som lages og materialer lett tilgjengelig. Kanskje en slik tavle kunne vært noe i morsdags gave……

Glamour Nov 11 2
Via titleeblog

Pegboard finner du i både høy og lav prisklasse. Du finner de også i mange størrelser. De største må du nok til en byggevarehandel for å få tak i, men både Ikea og Clas Olson har disse tavlene, og tilbehør er det mulig å få kjøpt også. Jeg bare elsker slike system som dette. Litt pynt og litt fornuftig oppbevaring, det er jo helt perfekt. Nå fikk i alle fall jeg lyst til å omorganisere litt på hobbyrommet mitt……

Klem fra Nina

Translate »