Peoner i min stue

Er ikke denne tiden på året bare helt fantastisk. Liker du blomster er det jo bare å plukke og plukke. Akkurat nå står peonene mine i full blomst, jeg måtte skynde meg å plukke inn noen før de ble slått ned av regnet :o) De er så fine. Klare rene farver som går fra mørk til lys rosa. Det er ikke ofte det er rosa i stua mi, men nå er det sannelig blitt mye rosa her :o)

DSCN3530 DSCN3567

Blomstervasen er en hvit papirpose som jeg har satt en liten vase nedi, akkurat passe stor for bildelisten min. Jeg er så fornøyd med bildelisten min, det er bare å bytte ut farver og ting etter årstid og anledning.

DSCN3582 DSCN3583 DSCN3584

Mitt rosa sommerhjørne i stua :o) Knappebildet har min datter laget :o)

DSCN3569

Her i huset er det siste uke før skoleferien, skoleavslutninger, fotballkamp, telttur og så videre. Alltid like begivenhetsrike disse ukene rett før skoleslutt :o) Nå håper jeg bare at sola snart titter fram og varmer oss igjen, det er sannelig på tide. Ha en herlig tirsdag alle som titter innom :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

3 thoughts on “Peoner i min stue

 1. Jannike says:

  Favoritten min!!! de er helt fantastiske. Tenk å ha slike i hagen da,heldig du ;) Håper du får en flott tirsdag :-D

 2. Reidunn says:

  Tenk at vi blogger om samme blomst i dag!!:)
  Dine var nydelige Nina!!
  Heldig som kan plukke de fra egen hage:)
  Fint oppi den hvite posen!!
  Så fint det knappebildet var:)
  Ha en nydelig sommerdag!!
  Klem Reidunn

 3. Millas blåbærtua says:

  Så nydelige peoner,dei er så vakre og pyntet slik opp,siste veka er det alltidmasde avslutninger,koselig:)
  Her er det avslutningsfest for eldste som går ut av barneskolen idag og eg får ikkje det til å gå opp,mannen er på jobb og eg jobber og skal rett etterpå på festen, så var det pass til dei to minste men alt ordner seg på et aller annet vis:)
  Håper snart sola skinner hos dere!
  Klem fra Lillian

Comments are closed.

Translate »