Pixiegenseren, popsygenseren og noen flere fluffy gensere

Pixiegenseren, popsygenseren og noen flere fluffy gensere

Oversized, fluffy gensere - pixiegenser - poppygenser 

De store, oversizede genserne er tilbake for fullt med disse designene fra Line Langmo. Skulle jeg ha plukket meg ut en favoritt, måtte det bli Peaches genseren, hvor jeg likte halsen veldig godt. Genserne fra Langmo design er enkle og ganske like i design. Poppy og Pixiegenserne er strikket med henholdsvis enkel tråd og dobbel tråd, og tykkelsen utgjør da forskjellen på disse. Leken med farger og fargenyanser gjør likevel at du må se både to og tre ganger på genseren for å se om det er samme mønster. Spennende! 

Langmos Påfuglgarn som genserne er strikket i, finnes i mange vakre fargevarianter. Innholdet i garnet er 73 % mohair og 22 % ull og 5 % polyamid. I følge Dalegarn skal plaggene strikket i dette garnet holde fasongen og ikke sige. Det er jo flott med slik store plagg. 

Pixiegenseren, popsygenseren og noen flere fluffy gensere

Pixiegenseren

Peaches genseren

En nydelig genser som jeg gjerne kunne tenkt meg å strikke. Den ser både sval og behagelig ut til litt kjølige sommerdager. Vakker til skjørt og flott til hverdagsbukser. 

Bassetgenseren med løs hals

En overraskelse av striper og friske farger. En flott hverdagsgenser som vil lokke fram både energi og overskudd når du ser den. Med alle fargene som finnes i påfuglgarnet, skulle det være enkelt å finne seg en fargekombinasjon som passer for deg. 

Strikkejournal fra Bye9design

Strikkejournal fra Bye9design

Strikkejournalen med nytt innhold

I mars kommer strikkejournalen med nytt innhold. Blant annet vil det bli en egen side hvor du kan legge inn strikkeprosjekter du har lyst til å strikke. Der vil det bli plass til å notere ned type garn og farger samt link til nettsider du har funnet oppskriften. Dette er bare en av sidene som kommer i tillegg til alt som allerede er der. 

I dette blogginnlegget kan du lese mer om strikkejournalen og hva den inneholder. Ettersom den nye utgaven vil få en god del mer innhold, vil også prisen øke. Meeeeen, fram til den nye utgaven kommer ut, får du anledning til å kjøpe nåværende utgave for kr. 47,-. Etterpå får du oppgradering til den nye utgaven helt gratis. Mange har testet ferdigtrykte strikkejournaler, men ofte blir mange sider stående tommer fordi det ikke er bruk for dem. Med en strikkejournal du selv bestemmer teksten i, og selv bestemmer hvilke sider du skal printe ut, ja da får du den optimale strikkejournalen for deg.