Planlegge førjulstiden

Det er snart november den herlige tiden med juleforberedelser kan så smått begynne :o) Jeg er så glad i jula og alt som hører med av forberedelser i forkant. Kanskje er førjulsstemningen noe av det fineste :o) Forventninger som bygger seg opp, gleden av å gjøre noe sammen med barna, familien og venner. Det viktigste er at vi ikke har for høye forventninger til alt vi skal klare å gjøre, men at vi klarer å ta oss tid til mye av det som betyr mest for oss. Jeg liker å planlegge, mange av de som kjenner meg vet at jeg elsker lister :o) Når jeg setter opp en liste over alt jeg skal gjøre, da er det mye enklere å få gjort alt jeg skal. Det er en utrolig herlig følelse å krysse av hvert punkt som er unnagjort. Jeg har lyst til å dele noen av mine tips og lister med dere. Fra 1. november og hver eneste dag fram til lillejulaften vil jeg derfor ha et lite innlegg med tips som skal hjelpe både dere og meg til å komme i mål til jul. Håper dere vil like det :o)

DSC_7445

Dere skal få se mine lister, noen effektive ryddetips, planlegging av pynt, handlelister og annet som i alle fall hjelper meg til å ikke våkne med hjerteklapp fordi jeg kanskje har glemt noe :o)

DSC_7455

Mine vanlige innlegg kommer selvfølgelig i tillegg :o) Jeg gleder meg masse til å begynne planleggingen og ikke minst til å lage diverse julepynt og kose meg med alle forberedelsene :o)

DSC_7457

I fjor kjøpte jeg inn strimler for å lage origamistjerner, strimlene ligger der fortsatt…. men i år skal jeg lære meg det…..tror jeg….

DSC_7469

Jeg gleder meg til å pakke inn gaver med hjemmelagede gavelapper :o) Disse er laget av datteren min for noen år siden, vi måtte gjemme noen, det er koselig å ta vare på noen som minne :o)

DSC_7474-001

Alle innleggene om juleforberedelser vil du finne øverst på siden under fanen “Juleforberedelser”. 1. november er vi i gang, håper du henger deg på :o) Da er det bare å gå i gang med dagen, på jobb venter kursing av nye kolleger, det er trivsel :o) Håper dere alle får en herlig dag!

 

6 thoughts on “Planlegge førjulstiden

 1. Anne Valstad says:

  Hei på deg! Jeg er sååå enig med deg, lister er en BRA ting! Her males det, så jeg er litt i tvil om ikke mine visjoner om et ferdig hus til 1. desember, faller i grus…i år igjen! Hahaha, ha en god dag!

  Klem, Anne <3

 2. Toves Sammensurium says:

  Ojojoj—her er det system i sakene skjønner jeg og en sånn litt ta det på sparket dame som meg kan få prestasjonsangs av mindre!!!

  Men hvem vet…kanksje lar jeg meg inspirere ? :)))
  Det skader absolutt ikke med litt mer system;)

  Det er ihvertfall en deilig tid vi snart har i vente…jeg utsetter den nok lengst mulig siden vi har et par bursdager og såntslags som vi liksom vil bli ferdig med før julen setter inn :)

  >Blir spennende å se hva du deler med oss – gleder meg allerede!

  Toveklem.)

 3. Fabelaktig says:

  Hei søte du!
  Først må jeg takke deg for at du legger igjen spor på bloggen min. Det gjør meg glad, for jeg elsker kommentarer og dine er jo så herlige! Jeg har hatt helt stopp på å besøke andre blogger en periode, jeg måtte rett og slett prioritere tiden min. Men nå har jeg endelig hodet over vann og kan endelig dra på besøk hos herlige bloggerinaer som deg *smiler*

  Skal si du er strukturert og flink, søteste!

  Ønsker deg en fortsatt nydelig uke!
  Her er det litt mer hvilepuls enn på lenge og jammen skal jeg nyyyyte det!
  Stoor klem

Comments are closed.

Translate »