Nyttårsaften – sjekkliste og partypynt

Heisann, hvordan har du det i romjulen? Noen av oss er så heldige å få noen etterlengtede fridager sammen med venner og familie. Lange morgenstunder med kaffe og frokost, trimturer med eller uten ski på beina, god mat og godt lesestoff. Vi har delt opp jula med noen dager hjemme og noen dager på hytta. Dette er vår første vintersesong i Åre og ungdommen er godt i gang med uttesting av ski og bakker. Selv foretrekker jeg å gå turer uten ski på beina, men i år skal jeg teste langrennskiene, flate fine løyper med ulike lengder er perfekt for en som ikke liker nedoverbakker..... Men nå over til nyttårsfeiringen - her får du en sjekkliste til den store kvelden, inspirasjonsbilder til nyttårsbordet, bretting av servietter, og partyeffekter. Hent deg en kopp kaffe og sjekk om du har alt klart til feiringen.... 

PLANLEGG NYTTÅRSAFTENEN​ - SJEKKLISTE

Gosh..... snart er jula over og nytt år skal feires. Er du klar for den store feiringen? For å hjelpe deg litt på vei har jeg laget en sjekkliste til den store kvelden. Med noen bordtips og pynt i tillegg, er du godt rustet for kvelden, enten det skal være en rolig feiring med de nærmeste eller et skikkelig sprudlende kalas. Sjekklisten kan du laste ned og printe ut. 

Sjekkliste nyttårsaften bye9design.com

Thrive Leads Shortcode could not be rendered, please check it in Thrive Leads Section!

Vakre bord og små detaljer 

Nyttårsaften er det tid for overdådige, pyntede, middagsbord. Det skal glitre og skinne og det er bare å gå amok med det du måtte finne av gull og sølv. Men det motsatte er også lov, det enkle bordet, hvor noen få detaljer har fokus. Kanskje gir det enkle bordet tid for ettertanke og mimring over året som har gått og gir rom og inspirasjon til å legge planer for det nye. Uansett hva ditt valg for pynt og kos er denne kvelden, her kommer litt inspirasjon.

Pynt cupcakene til nyttårsfeiring- via Hubpages

Papirlenker i gull er rålekker og enkel pynt til nyttårsbordet. 

Enkelt nyttårsbord, sort og hvitt, ballongpynt og bordkort via Helt enkelt

Nydelig med detaljer i gull fra Broste Copenhagen -via Bungalow

Hvite duker og servietter, glass og sort gavebånd.... Via Happy Wedd

En overdådig bukett og landlig pynt overgår i mange tilfeller glitter og stas. 

Lekker print til flasker og merkelapper via The36Avenue

Vimpler og bannere gir rommet og bordet ekstra feststemning. 

Champagne og gullpynt, dropp sukkerkanten og gjør glasset enda flottere med gullbånd. 

For deg som elsker å dekorere kaker er kanskje dette en god idé til nyttårskakene. 

Ett av punktene jeg har listet opp på sjekklisten er fotovegg. For deg som ikke helt vet hva det er, så kan du se for deg en vegg, pyntet og gjort klar som bakgrunn for kveldens bilder. Tenk deg filmstjernene på galla, eller fotballspillere som intervjues etter en kamp. Alle står foran en fotogvegg som enten er nøytral, full av reklame eller stylet for anledningen. For å gjøre det litt ekstra morsomt for deg selv og gjestene dine, kan du jo rigge til en slik vegg. Her ser du et ekesmpel.... 

​Tidligere blogginnlegg med nyttårsbord

​Når jeg selv skal dekke bord, elsker jeg å lete etter inspirasjon. Dette har jeg samlet i flere blogginnlegg. For å gjøre det enklest mulig har jeg samlet flere av innleggene mine nedenfor. Helt til slutt finner du linkene til serviettbrett innleggene. 

No results have been returned for your Query. Please edit the query for content to display.

Det perfekte festbordet må selvfølgelig ha servietter på bordet. Om du ikke har funnet din favoritt på innleggene ovenfor, så kan du ta en titt under kategorien "serviettbretting".  Under fanen "Alt til selskapet" finner du enda mer inspirasjon til ulik bordpynt. Da ønsker jeg deg lykke til med nyttårsbord, nyttårspynt og nyttårsfeiring. Håper du får en fin kveld! 

​Klem fra Nina