Print ut gratis kalender – februar 2017

Print ut gratis kalender - februar 2017
Gratis kalender - februar 2017

Så er det bare noen timer igjen av januar 2017. Hvor ble alle dagene av..... Har du brukt kalenderen din flittig i januar, så kan du se tilbake på alt du har fylt dagene dine med. Er du klar for mer av det samme, eller er tiden inne for en justering? Kanskje er det noe nytt på programmet eller kanskje ser du fram til noen feriedager dersom du har skolebarn med vinterferie. Har du begov for en frisk og flott kalender, så kan du få denne av meg, helt gratis. 

Kalender med norsk uke, herlige vannfarger og gullskrift

I fjor laget jeg en kalender som jeg la ut helt gratis til alle som følger med på fredagshilsenen min. Den ble så godt mottatt, at jeg bestemte meg for å følge opp med en ny for 2017. Nå ligger månedene til og med mai ute i biblioteket og resten av året blir lagt inn i løpet av kort tid. Ukene starter med mandag og følger den norske kalenderen.

Fargen gul for februar

Vannfarger er levende og vakkert, du finner stadig nye farger og nyanser i et bilde laget av vannfarger. For februar har jeg valgt gult. Fargen symboliserer sola som er på tur oppover på himmelen, og alle appelsinene som er ekstra gode på denne tide.....  Gullskriften gjør kalenderen eksklusiv og glir rett inn i hvilket som helst hjem. Print ut og gå rett i gang med planleggingen. ​

Gratis kalender - februar 2017

Kalenderen er gratis for følgere av bye9designs fredagshilsen 

Rutene er store og gode, med plass til litt innhold. Du kan printe ut så mange du vil, og bruke de til forskjellige oppgaver. Du kan for eksempel henge èn på kjøleskapet med dagens middagsmeny. En annen kan du henge på hjemmekontoret med dagens møter eller oppgaver. En kan du henge i gangen eller kjøkkenet med oversikt over familiens treninger og gjøremål på kveldstid.

For deg som elsker scrapping, livejournaler og fotoprosjekter, kan du forminske kalenderen og lime den inn på en side i albumet ditt. Det er så mange bruksmuligheter for ting du kan printe ut, at det er rent til å bli glad av. ​

Kalenderen er gratis, men den er kun tilgjengelig for deg som er følger av fredagshilsenen. Etter at du har meldt deg på, får du umiddelbar tilgang til kalenderen samt flere print i biblioteket. ​I tillegg får du en hilsen fra meg hver fredag, med tips til bruk av print fra nettbutikken, samt hobbytips, inspirasjon til bordpynting, reisetips og hagegleder.

Gratis kalender - februar 2017

Hvordan printer jeg ut kalenderen?​

Kalenderen kan printes ut på vanlig kopipapir, men du kan også gjøre den litt finere og mer holdbar, ved å printe den ut på tykkere papir. Jeg bruker gjerne 160 - 200 g papir til kalenderen. Rimelig og fint papir med litt blank overflate, får du kjøpt blant annet via Staples. Bokhandlere selger også papir med ulike tykkelser og kvalitet. Matt papir, kjøper jeg hos Panduro eller Clas Olsson. Dette er gjerne litt dyrere papir, men passer perfekt til en spesiell anledning.

Last ned kalender 2017 - krever passord som du finner i den siste fredagshilsenen

Har du lyst til å bli en del av bye9design gjengen, så kan du melde deg på fredagshilsenen her.