Print ut det du trenger til juleforberedelsene og juleverkstedet

Print ut det du trenger til juleforberedelsene
Print ut det du trenger til juleforberedelsene

Print ut det du trenger til juleforberedelsene og juleverkstedet 

Det nærmer seg desember og den fine førjulstiden. Vi skal bake, kose oss, skrive julekort og kanskje lage litt julepynt... I dag har jeg lyst til å vise deg juleprintpakken, her finner du massevis av print som kan brukes som de er, eller skapes om til noe du eller barna har lyst til å lage. Kanskje du skal pakke inn gaver og trenger gavepapir og gavelapper. Eller kanskje du skal skrive julekort og trenger nye kort. Eller kanskje du går med planer om å lage til et lite juleverksted og trenger utstyr og ideer til hva du kan lage. Bli med da vel, og ta en titt på alt innholdet i juleprintpakken. 

Hva er en juleprintpakke?

Juleprintpakken er fullpakket med diverse nyttige og koselige print som du kan bruke i førjulstiden. Husk at du kan printe ut alle tingene så mange ganger du vil. For eksempel, med hele 11 forskjellige julekort kan du bruke juleprintpakken i flere år uten å sende de samme kortene mange ganger. Og gavelapper med julemotiv, her får du fire forskjellige ark med gavelapper som du kan printe ut og bruke igjen og igjen. Og det er enda mer.... 

For det er nettopp dette en juleprintpakke er. Det er en pakke med massevis av juleting som du skriver ut på papir og som kan brukes igjen og igjen. Printene sendes til deg som pdf fil på epost og da kan du faktisk begynne å bruke de med en gang.   

Dette trenger du

I tillegg til juleprintpakken trenger du ark i tre tykkelser, en fargeskriver, saks, lim og kanskje noen glittertusjer.

Jeg anbefaler alle som har lyst til å komme igang med printing, å kjøpe inn tre bunker med papir. 1. Vanlig kopipapir 80 g. 2. Litt tykkere papir ca. 160 gram 3. Tykt papir ca 230-250 gram.  Du velger selv om du vil bruke matte eller glossy ark og hvilken prisklasse du vil legge deg på. Du kan lese mer om print og papir her.

Print ut det du trenger til juleforberedelsene

Dette får du med i juleprintpakken

Julelister

Julelistene hjelper deg å holde oversikt over alt det du skal gjøre til jul. Her kan du planlegge julens meny, og du kan føre oversikt over bakevarer og matvarer som må handles inn. Julekort listen og gavelisten holder oversikt over pris, innpakking, adresser og lignende.

Ting og tang listen kan du bruke til å notere ned det du må huske å kjøpe inn av feks. lyspærer, støvsugerposer osv. Dette må gjøres.... ja, det er alltid greit å notere ned det du vil prioritere å gjøre før jul, i tillegg er det smart å legge alt inn i kalenderen, slik at du ser om du har tid til å gjøre det du vil. Ved å sette oppgavene inn i kalenderen er det også langt større sjanse for at det blir gjort. Alle disse listene bruker jeg i tillegg til førjulsboken og det hjelper meg å komme i mål til jul. Førjulsboken får du kjøpt her. 

Print ut det du trenger til juleforberedelsene

Tall til adventskalenderen

Gull motiv eller sorte tall, valget er ditt. Begge disse typene er med i juleprintpakken. Du kan printe ut så mange du vil, kombinere noen med gull og noen helt sorte. Print ut på etikettpapir uten ramme eller på helt vanlig kopipapir. Klipp ut og lim på pakken eller posen. Du kan også benytte små klyper til å feste tallene med. Her kan du lese blogginnlegg hvor tallene er brukt. 

Print ut det du trenger til juleforberedelsene

Julekort

Tradisjonen tro, julekort er koselig å få, spesielt når det er noen håndskrevne ord med ønske om en god jul. Det viser at avsenderen har tatt seg tid til å skrive noen ord til nettopp deg. Når du i tillegg kan sende av sted kort som du nesten har laget selv, er det ekstra koselig. Disse kortene kan du printe ut så mange du vil av. Du kan bruke de som de er eller pynte de litt ekstra med glitter eller annen juledkor som du liker.  

De enkle kortene kan du også bruke som gavelapper og kanskje skrive på en ekstra koselig julehilsen til mottakeren. Det doble kortet er perfekt for deg som vil skrive en lengre tekst, legge ved et bilde eller brev, eller kanskje gi bort en pengegave. 

Print ut det du trenger til juleforberedelsene

Dette kan du også bruke kortene til.....

Julekortene er også vakre som bilder på veggen, med eller uten ramme. De kan skrives ut i A4 eller A5 format eller du kan skrive ut 4 stykker på ett A4 ark. Ram inn og gi bort i gave eller pynt din egen vegg, notatbøker eller juleboken din. Bruk kortene som bakgrunn i et fotoprosjekt eller bruk de som oppskriftskort i julekokeboken din. Som du ser når du først har kjøpt et print, kan det brukes til mange ulike prosjekter, gang på gang. 

Print ut det du trenger til juleforberedelsene
Print ut det du trenger til juleforberedelsene

Bordkort

Bordkort til jul og nyttår følger også med i printpakken. På bordkortene med juletrær, kan du legge inn navn på gjestene før du printer ut. Det er fire bordkort på hvert ark, du printer, klipper og bretter. Bordkortene med juletre kan du se i bruk her.

Print ut det du trenger til juleforberedelsene

Gavelapper og pynt til fyrstikkesker

Ser du de hvite og sorte juletrærne? Dette er pynt til de store fyrstikkeskene som du får kjøpt i dagligvarebutikker. Print ut, klipp og lim på. Dette er perfekt til juleverkstedet. Barna kan fargelegge og pynte ekstra med glitter. Pakk inn sammen med telys i en cellofanpose, knyt på ett vakkert bånd og vips en vakker og nyttig julegave eller kanskje en vertinnegave. 

Gavelappene som følger med i juleprintpakken, passer både for voksne og barn. Helt sorte motiv, røde motiv og motiv i gull, sølv og sort. Her kan du lese blogginnlegget hvor gavelappene i gull og sølv er tatt i bruk.

Print ut det du trenger til juleforberedelsene

Designark med julemotiv

Hele 8 forskjellige designark følger med i juleprintpakken. Her ser du 6 av dem. Hvis du har en vanlig printer kan du skrive de ut i A4 format og benytte de til små pakker. Har du tilgang til A3 printer kan de printes ut og passe til større gaver. 

Arkene passer også perfekt til scrapping, livejournal og fotobakgrunn. Du kan lage julefigurer, brette stjerner, hjerter og andre koselige juleting. I tillegg kan du jo lage dine helt egne julenotatbøker. Du kan kle esker med papiret og du kan lage julekort eller collager. Her kan du lese blogginnlegget om hvordan du lager superenkle notatbøker. 

Print ut det du trenger til juleforberedelsene

Julemoro for barna

Her finner du de to andre designarkene. Print de ut i litt tykt papir og bruk de som bakgrunn for kort som barna kan lage med julefigurene. Designarkene fås både i stående og liggende retning. Julefigurene kan også brukes til å lage et julebilde eller gavelapper. Print ut klipp og la barna kose seg med juleverksted sammen med deg. Noen barn elsker å klippe selv og det gjør ingenting om det klippes feil eller det blir mye hvitt rundt. De minste barna trenger nok litt mer hjelp og da kan jo du klippe og fortelle en julehistorie mens ungene dekorerer og limer. Gjør det til en koselig førjulsstund ved kjøkkenbordet. 

Print ut det du trenger til juleforberedelsene

Kjære julenissen....

Det er tid for nissefester, julegatetenning og ønskelisten til julenissen. Print ut denne dobbelsidige ønskelisten og la barna fylle den ut selv. Ønskelisten passer perfekt for både store, små og voksne som skal skrive ønskeliste. Om den ikke sendes til julenissen kan den jo sendes til noen andre.... Det er morsomt å ta vare på slike ønskelister etterhvert som barna vokser. Jeg har noen slike lister stående i juleboken vår, det er gøy å se hvordan ønskene endrer seg etterhvert som barna vokser. Det er også et fint minne med tanke på interessene barna hadde. Sett på årstall og vips har du et morsomt minne. 

Print ut det du trenger til juleforberedelsene

Likte du juleprintpakken finner du den i nettbutikken. Du kan som sagt ta den i bruk med en gang. Har du spørsmål er du velkommen til å sende meg en epost eller legge igjen en kommentar her eller i kontaktskjemaet som du finner her.