bye9design print – det kan brukes til alt

Ja, i alle fall nesten da. Har du en beskjed du har lyst til å gi noen, gjør det med dette kortet. Du kan gi det til flere, Pssssst….. I love you my…. kan du gi til mannen din, kjæresten din, mamman din sønnen din, ja du kan gi det til alle du er glad i. Og det beste av alt….. Du kjøper bare ett eksemplar og kan gi det bort til mange. Blått er fargen som er på full fart inn i interiørbildet igjen. Dersom du ikke våger å male veggen blå, kan du jo henge opp dette bildet. Til kort og bilder på veggen benytter jeg papir som er 240 g. Til dette vannfargekortet er det ekstra lekkert med et papir som har struktur. På dette bildet har jeg benyttet helt vanlig kopipapir, og det fungerer veldig bra om du skal ramme det inn. Lappene kan du lime på med limputer, da løftes de litt opp fra kortet og får en tøff 3D effekt.

bye9design print

 

Om du har scrapping som hobby eller du lager vakre fotoalbum, da er disse printene supre som tilbehør og pynt. Det finnes også syrefrie ark som kan benyttes til det formålet. Nå slipper du å ergre deg over at favoritt uttrykkene er brukt opp. Du kan printe ut så mange du vil og benytte de i flere album. For deg som har livejournal som hobby er det supert å kunne ha tilgang til slike print. Her kan du klippe og lime og tilpasse det slik du vil ha det. Hva med notatboken din…. Kanskje den trenger litt ekstra pynt, det er lov å gi dette kortet til deg selv også.

bye9design print

Jeg lager alle printene i Adobe Illustrator. Det er et vektor program som gjør at farger og bokstaver ikke blir svakere og dårligere dersom du forstørrer. Noen motiv tegner jeg selv, noen motiv har jeg kjøpt lisens av fra andre kunstnere, og disse gjør jeg min egen vri på. Det er gøy å lage små kunstverk og det er gøy å kunne sette sitt eget preg på. Det kan også du gjøre ved å dekorere litt ekstra med stempel, tusjer, farger eller annet du måtte ønske. Ønsker du å lage noe selv, men ikke helt vet hvordan, da er dette noe du kan prøve. Print ut, klipp ut eller bruk skjærebrett, prøv deg fram med din egen dekor. Blir du ikke fornøyd er det bare å prøve igjen. Det er så enkelt. Kjøp en, få mange……

bye9design print

Printene fra bye9design er alltid tilgjengelig. Du kan kjøpe, laste ned og ta de i bruk midt på natta om det passer best. Det er ingen fraktkostnad/porto og det er ingen ventetid. Miljøvennlig, lavere kostnader og ikke minst effektivt.

bye9design print

Kvaliteten på printene er avhengig av skriveren din. Ikke alle skrivere tar tykke ark, da kan du printe ut på vanlig papir og lime på et tykkere ark. Dette printet er originalt 13×18 cm, du kan tilpasse det siden slik at det dekker et helt A4 ark om du vil det. De aller fleste skrivere gir valgmuligheter slik at du får tilpasset printene i den størrelsen som passer deg best.

bye9design print

 

 

Ha en super kreativ dag!

Klem fra Nina

Translate »