Pudderfarger – sarte vakre kombinasjoner

Jeg følte rett og slett for pasteller i dag, og de lekreste nyanser av pudderfarger. Det er en hel palett som ligger og venter på den som liker slike farger. Da jeg malte skjenken i stua vår falt valget på en lys gråfarge, men jeg var ikke langt unna å velge en grågrønn nyanse. Jeg har alltid likt grønt og dempet ned med grånyanser er det utrolig lekkert. Meeeen, det ble rent grått, lys grått og jeg er helt forelsket i det gamle møbelet. Jeg kommer tilbake med bilder av den om ikke lenge. I dag har jeg lyst å inspirere med disse herlige bildene fra Marie Claire Maison. Blåfarger er en viktig farge i 2015 og det finnes et enormt utvalg av nyanser. Blått er fargen til hav og himmel og gir oss en en rekke positive assosiasjoner. Blåfargen gir ro og harmoni til interiøret, men den kan også gi et friskt inntrykk. Les mer om blånyansene hos Ladyinspirasjonsblogg. 

salle_de_bain_blanche_dissimulee_derriere_un_mur_bleuplafonfavecpoutresapparentes_blanches

Tørr du satse på friske farger på veggene… Hvis ikke kan du satse på et møbel, eller noen utvalgte ting. Man kan jo alltids male over om det blir helt mislykket.  Vågal og tøff kombinasjon av pasteller, knallfarger og brunt.

salon_ancien_aux_murs_rose_et_blanc_avec_parquet

Denne veggen er malt i en slik grønnfarge jeg så for meg på skjenken…. Det hadde imidlertid blitt helt krasj med lenestolene våre og jeg er egentlig ikke klar for å sende stolene ut av huset :)

couleur_bleu_pale_dulux_couture

Mintgrønn, dette minner meg om 90 tallets grønne periode.

couleur_peintures_pastel_claires_dulux_valentine

Rosanyanser kan være både klassisk, stilig og søtt. Kombiner det med grånyanser og du får en lekker helhet.

rose_beige_orange_peinture_dulux_valentine

Friske farger og en dempet rosa, gir liv og humor til dette rommet. De grå veggene demper inntrykket og får rommet til å virke både oppkvikkende og behagelig på samme tid.

tapis_d_ete_en_coton_motif_ikat_degrade_bleu_et_blanc

Farger er gøy og farger er viktige, tenk på hvilket lys du får inn i rommet når du velger nyanser. En farge vil skifte nyanser avhengig av lyset :) Det er alltid lurt å male en prøve før du setter i gang med hele veggen. Du kan også kjøpe digre maleprøver som du kan henge opp på veggen og flytte rundt ettersom sola og lyset flytter seg :) Har du lyst på mer fargeinspirasjon kan du ta en titt innom Lady sin vår og sommerkatalog 2015. Da håper jeg du får en fargeglad og flott dag, kanskje med litt sol.

Klem fra Nina 

 

 

Translate »
%d bloggere liker dette: