Pute i vevstrikk

Jeg er blitt den lykkelige eieren av en pute i vevstrikk. Jeg elsker fargen og den flotte strukturen i puten. Neida, det er nok ikke meg, men den flinke strikkemammaen min som har laget denne i gave til meg. Nå har jeg ryddet og ordnet slik at alt er klart i sofakroken når helgen banker på om noen timer. Dette er en farge jeg ikke har brukt før så jeg har prøvd meg fram med fargesammensetninger og egentlig går den godt sammen med mange av de fargene jeg bruker mye.

IMG_7864

Det er en nydelig strikketeknikk, puten blir fast og fin og litt mindre elastisk enn vanlig strikk.

IMG_7873

Jeg måtte ha et nærbilde sammen med de nydelige blomstene jeg fikk til bursdagen min :)

IMG_7872

Her har jeg prøvd puten sammen med mørkeblått, god fargekombinasjon også dette. Med ny farge i sofaen tror jeg det blir prøvd ut noen sprekere farger etter hvert som våren melder seg.

IMG_7852

Avslutningene på puten er forseggjort. I stedet for å sy sammen åpningen er den heklet sammen og trådene er flettet for å gjøre det mulig å åpne puten og skifte innerputen.

IMG_7874 IMG_7870

Mønstere til puten finner du hos Raumaull, PT design. Flere puter fra PT design, finner du “her”.

IMG_7866

Da er det tid for å fortsette med forberedelser til helga. Ute er det grått, kaldt og ufyselig, derfor har det de siste dagene vært aller best å holde seg innendørs :) Snøen som kommer nå legger seg heldigvis ikke på bakken, det er da enda godt :) Dårlig vår gir god sommer, vi får satse på det vi trønderne :) Ha en strålende dag uansett vær!

 

Translate »