Pynt et vakkert påskebord

Når jeg pynter påskebordet liker jeg å benytte dekorelementer som jeg finner ute i skogen eller hagen. Men jeg må også ha tulipaner, noen egg, litt fjær og gjerne noen kyllinger. I dag er jeg på hytta, helt uten påskepynt, det eneste som kan kvalifisere til litt pynt er greinene i en vase. Riktig så dekorative er de, selv uten påskemalte egg. Men her kommer det noen skjønne tips til hvordan du kan pynte ditt påskebord. Kos deg og nyt dagene med litt ekstra farge om du har tid. Du er forresten hjertelig velkommen innom printshoppen min, der bugner det akkurat nå med bordkort og serviettringer for å gjøre bordet ditt ekstra flott.  Men nå fortsetter vi med et bord som rett og slett roper ut vår og nydelig farge…. Via Minty House.  

De to neste bildene falt jeg for da jeg så hvordan disse glassene er brukt til en bitteliten blomst, et rede og noen bittesmå egg. Et vakrere bordkort skal man vel lete lenge etter. Via Idemakeriet.

Nydelige egg laget av valnøtt tre. Et påskebord må gjerne pyntes i naturlige farger, og disse posene kan du lett lage selv med sjabloner og strie. Klipp ut en passende bit av strie, print deretter ut et ønsket motiv som du klipper ut. Husk at det er innsiden du skal klippe, ikke rundt figuren :o) Legg deretter stoffet på plast eller en avis og pensle eller stemple på motivet. Når det er tørt bretter du tøyet slik at motivet kommer på innsiden. Sy langs kantene og vreng posen slik at rettsiden kommer ut. Putt påskegodt i posen og knyt igjen med hyssing. Via our vintage home love

065

Grønt er vårfargen over alle, i alle fall denne syrlige, skarpe grønne. Jeg klarer dessverre ikke å tolke hele navnet til fotografen og finner derfor ingen å linke bildet til.

 

Små espressokopper kan benyttes til å dyrke karse.  Nydelig til en enkel kuvert. Via midwestliving

Så litt nydelig inspirasjon fra Potterybarn. Sølv og hvitt i mange forskjellige teksturer. Lekkert.

celebrate-easter-1 celebrate-easter-3

Dette bordet er også lekkert i naturmaterialer. Legg merke til den søte serviettringen med kaninører. Har du lyst til å lage en lignende selv finner du oppskrift «her».

Det er palmesøndag og mange koser seg kanskje i påskefjellet et eller annet sted. Vi holder oss ved sjøen fortsatt, men snart vender vi nesen hjemover for å pakke til neste tur :o) Ha en herlig søndag!

Klem fra Nina

 

2 thoughts on “Pynt et vakkert påskebord

  1. Maria - Sabelhagens olivlund says:

    Härlig inspiration! Gillar de tre första bilderna jättemycket, skulle gärna försöka göra pyntet själv:)
    Ha det gott
    Kram Maria

Comments are closed.