Pynt til Halloween på den ekte måten

Nå begir jeg meg ut på dypt vann her altså, for hvordan pynter man til Halloween på den ekte måten. Jeg har pløyd meg gjennom massevis av bilder for å finne litt mer om hvordan amerikanerne pynter. De har jo drevet på med dette i mange år. Det slår meg at noe er eventyrskummelt slik som hekser og skumle hoder som kan få deg til å hoppe høyt av forskrekkelse. Annet er kriblende ubehagelig slik som edderkopper og flaggermuser, andre ting igjen er makabert og nesten på grensen til å være kvalmt på grunn av sin naturtrohet. Men jeg har lovet deg ekte Halloween pynt og nå starter vi…..Bare så du er advart, jeg kommer til å vise fram den snille varianten… Jeg bruker jo en del tid på å skrive et blogginnlegg som dette, jeg kan derfor ikke vise fram bilder jeg selv ikke klarer å se på mens jeg skriver….. Det skulle tatt seg ut. Først ute er denne søte snacksen, det kan faktisk være skummelt nok med et slikt spøkelse for en liten tass. Via ColinCowie

f1caf7fad53eeb056ba219c492fb383c

Superenkel dekorasjon som nok kan skremme vettet av de minste, men veldig kult, se på skyggene på veggen….Dette kunne vi ha funnet på å pynte med i stua vår. Via thexerxes

Halloween-Decorating-Ideas-gallery

Til voksenpartyet kan det mixes og ordnes slik at det blir både lekkert og litt ekkelt. Dette bildet er fra Pottery og Barn og kan jo gi oss mange tøffe ideer til litt ekstra stash på Halloweenkvelden som er på en lørdag i år.

8d23762df477f3304a2a45261dc05a50

Mumier kan være både søte og skumle eller direkte ekle når det pyntes til Halloween. Jeg fant noen søte som det ikke er så vanskelig å lage. Litt lim, gasbind, plastøyne fra hobbybutikken og ledlys. Nå får du jo kjøpt batteridrevne telys, og det er ganske praktisk noen steder. Via Crafts-Redesigned. 

f2d7ccef4227fe64a4d53f8319d02a25

For den kakeglade kan det ikke være noe dårligere enn en kake som dette…Jøss, jeg ble helt imponert jeg. Bare det å komme på å lage en slik som dette. Via Make-Fabulous -Cakes. 

29c388082a72bd42a490eeadccde024f

 

 Edderkopper, hodeskaller, mus…. de dukker opp overalt når det skal være litt ekkel pynt. Orange og svart er og blir Halloween fargene, men hvitt er ikke så dumt som bakgrunn det da. Via JoelynneShane. 3391f639e7752aa104f3c6cbfaceb7ba

Da håper jeg du har fått litt inspirasjon til Halloweenferingen og pynt til Halloween. Er du ute etter enda mer inspirasjon vil jeg anbefale deg Pinterest. Der ligger det utrolig mange bilder som kan inspirere og gi ideer til knask eller knep. 

Klem fra Nina