Ram inn fjellvettreglene

Bærsesongen er i gang for fullt og fjellturer er vel noe mange av oss setter pris på :o) Jeg har ikke ord for hvor fantastisk det kjennes ut når du etter å ha trasket langt avgårde, med ett kommer over en lysning der hele bakken lyser orange av multebær. Det er nesten så man ikke får puste…. På jakt etter fjellets gull er det lett å falle for fristelsen til å gå videre og videre og videre….. Jeg har respekt for fjellet, og for å minne meg om at jeg skal være forsiktig når jeg ferdes i fjellet, har jeg rammet inn fjellvettreglene. Kanskje er vi mest opptatt av disse reglene når det er påske, men jeg tror nok mange av oss har godt av å ta en titt på disse reglene før vi setter i gang med bærplukking og høstens jakt…..Det var så nydelig vær på hytta her om dagen og jeg knipset bilder i fleng utenfor :o)

DSCN4782

Røsslyngen står på sitt vakreste akkurat nå, jeg elsker den nydelige lillafarven.

DSCN4777

Bak hytta begynner det å bli litt av et farvespekter i lyng og mose og i stolen finner du mine innrammede fjellvettregler.

DSCN4780

Jeg printet reglene ut på et grått papir med litt grov struktur, her er det jo bare å velge og vrake i papirtyper som passer din stil dersom du vil gjøre det samme.

DSCN4783

Rammen er rå, ubehandlet treverk, med naturlig patina, det minner en del om rekved. Siden vi også har sjøvettregler kan det jo være flott å ramme inn disse i en litt maritim stil. Her er det bare å sette i gang fantasien :o)

DSCN4784

 

DSCN4786

DSCN4790

Nå er tursekken vår pakket og vi er klar for årets fjelltur, der vi skal på jakt etter multa. Kanskje blir det litt i sekken slik at multekremen til jul er reddet :o) Uansett fangst så blir det nok en herlig tur :o) Jeg håper dere som titter innom får en herlig søndag, mange begynner kanskje på jobb igjen etter ferien i morgen. Lykke til! Det er godt å komme i gang med vanlig rytme etter noen gode ferieuker. Jeg starter på med min siste ferieuke og prosjekt bytte rom til ungene står på planen….EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Ram inn fjellvettreglene

 1. Reidunn says:

  Så nydelige bilder du har tatt!! Det er så fint når lynga blomstrer:)
  Likte godt den fine ramma du har på fjellvettreglene!
  Ha en vakker og avslappende dag på fjellet!!:)
  Klem Reidunn

 2. Rosehagen says:

  Hei;)
  Det er så nydelig med røsslyng som blomstrer.
  Innrammingen av fjellvett reglene dine var helt super;)
  Her skal to fridager nytes før det er tilbake til hverdagen på onsdag;)

  Ønsker deg fine augustdager;)

  Klem fra Ann-Mari

 3. Fabelaktig says:

  stikker bare innom her for å takke deg for fine ord inne hos meg.
  jeg har helt detti av lasset på kommentering, det hopet seg opp så mye her rett før sommeren. Så jeg tok like godt sommerferie jeg *ler*

  Men nå er jeg tilbake og håper på å komme tilbake i bloggmodus for fullt.

  Håper resten av sommeren har vært fin og at dere er fulladet for høsten.

  Ønsker deg en nydelig søndagskveld.
  klemklem
  -Maia

 4. Toves Sammensurium says:

  Herlige fjellbilder…kjenner fjellabstinenser så det suser her!!!
  Skulle egentlig på fjellet i dag,men dagsformen var ikke på topp og det var heller ikke været – selv om jeg gjerne går når solen ikke er på det sterkeste/varmeste er det kjedelig med tett skodde.Så jeg satser på en mellomting snart…vil også finne meg litt multer!Multekrem…nam,nam :)
  Og du for en artig idé med å ramme inn fjellvettreglene!!!!Det ble kjempetøft synes jeg!!!!!Og så er de jo så lure i tillegg…kan aldri prentes nok inn i hjernebarken alle sammen!!!
  Lykke til med multeplukkingen!!
  Toveklem:)

Comments are closed.

Translate »