Rebecca Uths leilighet

Har du hørt om designeren Rebecca Uth? Det hadde ikke jeg, før jeg googlet noen av produktene til Georg Jensen som hun står bak. Hun er også en av designerne og eierne bak Ro Collection. I følge hjemmesiden deres er hun den kreative sjelen i selskapet og denne damen har skapt mye som er inspirert av hennes mange reiser. Mennesker er hennes inspirasjon når hun designer, den sosiale, følelsesmessige og kulturelle delen av menneskenes liv er viktige for de produktene som blir skapt. Det samme gjelder boligen og hjemmet hennes. Da hun og familien flyttet fra Vietnam til Danmark, lette de etter et hus med tydelige spor av levde liv. Og det har de funnet. En leilighet full av personlighet og særpreg. På bordet står hennes egenproduserte skål og over det antikke slagbordet henger det en Le Klint lampe.

Gulvene er originale og rett og slett bare malt. Propellen på gulvet er fra Georg Jensen

Lekker og unikt på soverommet. Veggene er marmorerte, det er rett og slett lag på lag med tidligere tapeter som er utgangspunktet for effekten.

bom_18017-24-jpg-800x555

Bildene er lånt fra Boligmagasinet hvor du kan lese mer om denne spennende leiligheten og ta en titt på enda flere bilder. Nå er arbeidsuken over for min del, i morgen blir det en tur til Åre for å se hvor langt de er kommet med hytta vår. Selv om det er torsdag, så har fredagsstemningen senket seg her i huset. Hjemmelaget pizza, litt sløving i godstolen og så er vi klar for noen aktive dager, med forhåpentligvis både sol og varme. Ha en herlig kveld!

Klem fra Nina

Translate »
%d bloggere liker dette: