Regndråper

Regndråper er vakkert så lenge du slipper å få de i hodet. Her har det øset ned i flere timer, men vi hadde flaks med fjellturen vår i formiddag, da var det bare litt yr. Datteren min tok en runde i hagen etter regnværet og foreviget noen av dråpene. Så morsomt at en tolvåring har en slik hobby og stas for mor å få bruke bildene på bloggen :o) Det er unektelig vakkert med disse dråpene og livgivende er de jo også :o) De hvite duppene står leeenge og ekstra fin blir de når det glinser i vanndråpene.

DSC_1114Jeg liker at hagen har mange nyanser av grønt. På skyggefulle steder er det lekkert med hosta, bregner og andre grønne planter. Denne planten står imidlertid i et solbed…. og koser seg nok med denne vanndråpen :o) DSC_1112

Hvite dupper, så enkle, villige og hardføre, og så fine :o)

DSC_1114-001

Hortensiaen står under et tre i hagen. Der slipper den unna de verste regnskyllene og på den måten blomstrer den vakkert over lang tid. Jeg gjorde det slik i fjor også, den blomstret fra mai til frosten kom. Men vann må den ha og her har noen dråper sneket seg mellom bladene til junisøtmispelen som den står under, og landet midt i en blomst.

DSC_1116

Cosmosen er ikke overvettes glad over alt regnet vi har. Fortsetter det slik som i dag, må den nok under tak en stund. Men se så vakker den er…..

DSC_1117

Vi er trøndere og vant med regn…. vi smiler og koser oss uansett :o) Heldigvis skal vi nyte sol og varme i Frankrike, hele tre uker denne sommeren. Men vi blir jublende glade for alle soldager som kommer innom oss her også :o)

DSC_1121Da er vi snart i gang med siste skoleuke. Vi klar for sommer og skolefri, men først skal vi feire 7 års skolegang for minstefrøkna, det blir nok både koselig og vemodig for gjengen som skal over på ny skole fra høsten :o) Mens jeg sitter her og titter på VM kamp med Frankrike titter plutselig sola inn. Den ville vel si fra om at det nå ble det nok snakk om dette regnet :o) Tusen takk til snille snuppa mi som lånte meg bildene :o) Håper dere som titter innom har hatt en flott søndag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Regndråper

 1. Maria - Sabelhagens olivlund says:

  Så vackert med regndroppar! Jag tittar också på Frankrike:)
  Ha en fin midsommarvecka
  Kram Maria

 2. Rosehagen says:

  Nydelige bilder;) Så flink hun er til å ta “blinkskudd”.
  Ja, det er ikke lenge er lita jente du har. Ungdomsskole og nye muligheter;) Sånn er det.

  God uke til deg;)
  Klem fra Ann-Mari

Comments are closed.