Rødt, hvitt og blått…

Vi vil gjerne pynte litt ekstra til 17. mai og farvene må jo være i rødt, hvitt og blått :o) Jeg har ikke gjort de store innkjøpene av pynt og sånt, men lys og servietter har det blitt, jeg får aldri nok av levende lys :o) I disse dager har det vært overveldende mye blåbær og jordbær  i butikkene, det blir lekker 17. mai pynt…. Og sammen med hvite marsmallows eller kanskje hvite marengs har du hele farvekombinasjonen. I tillegg er jo pynten spiselig og supergod :o)

DSCN2982 DSCN2990

I går ble det pyntet og ordnet for fotografering av min datter på 11 og meg. Vi koste oss masse mens vi la et bånd her og ett bånd der :o) Noe ble knytt fast og noe ble bare lagt pent på :o) Champagneglassene kan du fylle med noe sprudlende eller du kan bruke de som lekre skåler til jordbærene.

DSCN3009

DSCN3020

Hvitveisen hører til på 17. mai bordet synes jeg. Her har vasen blitt pyntet litt ekstra med to servietter. Serviettene er brettet helt ut og lagt sammen som ei stjerne før de ble brettet opp langs kantene på en glassvase og knytt fast med et bånd. Enkelt og farverikt til bordet :o)

DSCN3029

 

DSCN2955 DSCN2979

DSCN3004 DSCN3012

 

DSCN3027

Av en eller annen grunn er fatene nesten tomme nå…. Hi, hi, det er akkurat slik jeg liker det. Pynten er spiselig og god, og ny pynt kommer helt sikkert på plass innen 17. mai skal feires. Tusen, tusen takk til alle dere som titter innom meg, jeg håper dere finner inspirasjon og glede :o) Ha en strålende tirsdag alle sammen.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

2 thoughts on “Rødt, hvitt og blått…

 1. Reidunn says:

  Så fantastisk deilig dette så ut!:)
  Dere har vært veldig flinke til å få det til å se både fristende og delikat ut!!:)
  Nyyyydelige bilder:)
  Ha en fin dag videre!!
  Klem Reidunn

 2. Millas blåbærtua says:

  Så utrulig deiligt dette såg ut,det er så flott å pynte til 17 mai og få inspirasjon til korleis ein kan pynte både med mat og bordekking❤

  Fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

Comments are closed.

Translate »