Rolige toner fra House Doctor

Det er lenge siden høst og vinterkatalogen til House Doctor ble lansert. Jeg tenkte det likevel kunne være spennende å se på noen av disse vakre bildene til inspirasjon :o) Jeg er langt fra ferdig med julepynten enda, det kan nok ha en del med at jeg holder igjen det meste av pyntingen til like før jul. Men når vi kommer noen dager ut i januar og dagene blir lengre og lysere, ja da er det tid for å pakke ned jula igjen. Det er også da trangen etter å gjøre noen endringer innendørs melder seg for min del :o) Det er jo ikke slik at man må fylle på med nye ting, men gjerne bruke det man har på et annet sted i en annen setting. Flytt litt på de tingene som står fremme og fyll på med vintergreiner eller grønne planter. Nyt vintermånedene og bruk naturmaterialer, pledd, puter og masse levende lys. Vi starter bildekavalkaden fra House Doctor med et enkelt pyntet vinterbord som gjerne kan være utgangspunket for nyttårsaften….

housedoctor_M14_108a housedoctor_M14_67a

Helt enkle grener er så vakkert i et stilleben…..

housedoctor_M14_15a housedoctor_M14_1a

Tøffe vaser i en gruppe…. Ikke alle vasene må fylles med innhold når de er satt sammen slik som her.

housedoctor_M14_13a

Nærbilde……

housedoctor_M14_2e housedoctor_M14_10a

Enkelt, tøft og lekkert…..

housedoctor_M14_18a housedoctor_M14_25a

House Doctor har valgt dempede fargetoner i vinterens sortiment. Sort, hvitt, grått og dempede pasteller. Det er mange innslag av gull, kobber, messing og litt sølv, samt trematerialer.

housedoctor_M14_28a

En vakker arbeidsplass er nok ønsket av mange når vi tar fatt på hverdagen etter jul :o)

housedoctor_M14_45a housedoctor_M14_53a housedoctor_M14_79a

Enkle hyller…. Jeg er stadig på utkikk etter måter å dekorere hyllene mine på.

housedoctor_M14_96a

Fortsatt julestemning….

housedoctor_M14_xtra01 housedoctor_M14_xtra22 housedoctor_M14_102a

Bilder fra House Doctor. Etter en snørik julefeiring ser det ut til at det skal bli et væromslag her hos oss. Himmelen er tung og grå, snøen synker sammen og det er vel egentlig ideelle forhold for snømannlaging i dag :o) Nå skal jeg få gjort unna litt husarbeid før hjemmelaget pizza står på menyen. Savnet etter fredagspizza ble for stort her i huset, både hos ungdommer og foreldre…… Kos dere og ha en flott mandag alle sammen! I morgen titter jeg innom med inspirasjonsbilder til nyttårsaftenens festbord :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

Translate »
%d bloggere liker dette: