Rustikke festbord

Rustikke festbord gir en helt spesiell atmosfære og stemning. Rundt omkring i landet finner vi mange ombygde låver, garasjer og fjøs, som i dag benyttes til festlokaler. Slike lokaler er perfekte rammer til den stilen jeg skal vise fram i dag. For å få den rette følelsen er duker overflødige, men er det behov for å dekke til stygge bord, er grove linduker eller «vasket» bomull, et utmerket valg. Blant annet selger både ikea og stoff og stil, rimelig linstoff i metervare. «Vasket» bomull eller lin servietter er lekkert på rustikke bord, disse lager du enkelt ved å klippe metervare i ønsket størrelse. Det er ikke engang nødvendig å sy kantene på disse serviettene. Ferdig sydde lin eller bomulls servietter, finner du i de aller fleste kjedebutikkene som selger duker, puter og gardiner. Naturmaterialer er et must i rustikke selskap. Skal du holde selskap på vinteren, kan det være lurt å forberede seg høsten i forveien. Mose kongler og grener kan plukkes inn og tørkes.

Flasker til blomster og blader er tøffere enn vaser på det rustikke bordet. Tenk på dette en stund i forveien, da kan du samle på fine flasker som kan benyttes, i stedet for å kjøpe inn rett før selskapet. Flasker til olivenolje og balsamico har gjerne det rette, rustikke preget.

1dd7e58dbbfdf1f414486ac10d124d7b
Hageselskap Ems designblog

 

Hageselskap Ems designblog

Det er ikke nødvendig og kjøpe inn massevis av blomster for å få et nydelig bord. Her er det benyttet mose og avskårne blomster i noen få varianter. Grønt og hvitt er lekkert uansett hvilken anledning som skal feires. Disse bildene er fra et hagebryllup. Mange små telysestaker gir et vakkert lys midt i moseløperen.

994a3dbf7ed0b49882f8dbf5c8b2c9bc
Hagebryllup via Greenlion

View More: http://michellegardella.pass.us/leahcraigweddingday View More: http://michellegardella.pass.us/leahcraigweddingday

Denne sjarmerende bordsettingen kunne like gjerne vært til en rund dag som til et bryllup eller konfirmasjon. Her er det nok påkostet en del i blomster, de er vakre disse dekorasjonene. Her er det benyttet en festremse i grovt stoff, det kan se ut som jute. For å gjøre det litt mer romantisk, er det pyntet med blonder oppå der igjen. Vi kjenner også igjen krydderkvasten som ofte er å se som kuvertpynt på rustikke bord.

21-romantic-rustic-urban-wedding-at-brooklyn-winery
Wedding lady

22-romantic-rustic-urban-wedding-at-brooklyn-winery(pp_w300_h450) 23-romantic-rustic-urban-wedding-at-brooklyn-winery(pp_w300_h450) 945b28828a707c2715e155b243f00053

Jeg har samlet alle blogginnleggene mine som omhandler bordpynt, bordkort og serviettbretting, under kategorien«Alt til selskapet». 

Klem fra Nina