Rydd bort rotet med praktiske ryddetips og gode rutiner

Rydd bort rotet med praktiske ryddetips og gode rutiner

Rydd bort rotet med praktiske ryddetips åpner 1. november 2018

1. november åpner jeg dørene på vidt gap for en helt ny nettside. Rydd bort rotet, kort og godt. Dette er enkelt og greit en nettside med ukentlige ryddetips, månedlige rutiner vi skal jobbe med, planlegging og praktiske løsninger på oppbevaring ol. 

 Vi rydder i soner, små steg av gangen. 

Vi deler huset inn i 5 soner. Hver uke er vi i en ny sone, og i løpet av 5 uker, har vi vært innom hele huset før vi starter på sone 1 igjen.  Hver uke får du 2-3 praktisk ryddetips som hjelper deg å prioritere, som hjelper deg igang og som gjør at du vil se endringer i huset ditt i løpet av kort tid. 

I tillegg jobber vi med vaner og rutiner. Hver måned i løpet av året har sitt eget tema som du kan jobbe med. For eksempel øver vi en hel måned på kveldsrutiner og en annen måned skal vi øve på bruk av kalenderen. En tredje måned skal vi øve på å rydde 15 minutter effektivt hver dag og en fjerde måned skal vi øve på morgenrutiner. 12 rutiner og vaner skal læres i løpet av et år, så begynner vi forfra igjen. Du har sikkert fått med deg at det tar i gjennomsnittlig 21 dager å lære seg en vane. Derfor jobber vi en hel måned med noen av de viktigste vanene vi trenger for å holde orden og oversikt over hjem og fritid. 

Rydd bort rotet kan du gjøre i løpet av 15 minutter

Det er helt utrolig hvor mye du får gjort i løpet av 15 minutter. Har du ikke tid sier du, tja, det handler om prioriteringer og riktig bruk av tiden. Derfor vil du lære mye om bruk av kalenderen og prioritering av tiden din ved å henge med hos Rydd bort rotet. 15 minutter vil følge oss som en rød tråd gjennom alt vi foretar.  

Hva mer kan du finne hos Rydd bort rotet

Nyttige artikler om rydding av ulike rom, oppbevaringstips, vasking, planlegging, målsettinger,  prioriteringer og bruk av kalender er noe av det vi legger opp til. 

I tillegg vil det bli morsomme og praktiske utfordringer du kan melde deg på når du vil ta ekstra grep om noen av rommene. Da blir det intensiv opprydding over kort tid, med praktiske tips og veiledning, samt oppmuntring underveis av meg. 

Du velger selv hvordan du vil følge med. Det beste er om du melder deg på nyhetsbrevet og åpner det. Der vil du holdes oppdatert på alt som skjer, samt en søndagsepost hver uke med neste ukes oppgaver. Vil du heller titte innom her jevnlig og følge med når det passer deg, ikke noe problem. Det er helt opp til deg. 

Mens vi venter på 1. november kan du jo melde deg på allerede i dag 

Rydd bort rotet åpner om:

05
Days
13
Hours
27
Minutes
03
Seconds