Så morsomt å få medieomtale

Det er en strålende lørdag her i Trøndelag. Sola skinner fra skyfri himmel og det er rett og slett umulig å ikke la seg påvirke av et så herlig vær. Jeg ble stående å se ut av vinduet da jeg sto opp, lyset, det er helt annerledes nå når sola står så lavt. Fargene blir annerledes, stemningen, lufta, det var nesten så jeg ikke klarte å rive meg løs :o) Blomstene har fått gjennomgå noen frostnetter allerede og skal de berge over vinteren er det nok på tide å sette de inn. Jeg har stort sett stauder i bedene og ettårige sommerblomster i krukkene, da slipper jeg å tenke på det :o) Ennå holder denne søte, lille blomsten stand, sammen med en mer vinterherdig sort.

DSC_6352

 

Denne skjønnheten klarer jeg nok ikke å ta vare på til neste vår, men jeg skal plukke inn noen av blomstene slik at vi får glede oss over den litt lengre :o)

DSC_6331

Denne hortensiaen kom sent, men godt. Jeg plantet den ved inngangen i fjor og heldigvis overvintret den til tross for at vinteren var hard.

DSC_6332

Dette er en staude for fjellhager, den står akkurat  nå og blomstrer i en krukke ved ytterdøra :o) Jeg er spent på om den overvintrer, men jeg skal gjøre et forsøk…. :o)

DSC_6355-001

 

Denne uken ble jeg invitert med, sammen med to andre bloggere i Nord-Trøndelag, til å bidra med interiørtips til Trønder Avisas interiørbilag. Det var både morsomt og litt spennende :o)

DSC_6774

 

Veldig gøy med omtale av bloggen og så trivelig å få være i det gode selskapet til de to flotte bloggerdamene bak bloggene Noe på hjertet og Daisys home.

DSC_6775

I dag fikk jeg tatt siste strøk på pulten som skal stå i sokkeletasjen vår. Det er sannelig godt å se en ende på slikt malerarbeid :o) Kanskje klarer jeg også å bli ferdig med hjørneskapet som skal stå på kjøkkenet, men først….. Joggetur i godværet! Deretter blir det nok en tur i hagen for å finne noen grener jeg kan pynte med inne. Håper dere får en flott lørdag alle sammen og at sola skinner også der dere er!