Sammensurium

Flere ganger har jeg tenkt på at jeg vil tipse dere om herlige blogger. Blogger som jeg setter pris på, blogger jeg faktisk vil bruke tiden min på. Blogger som gir det lille ekstra til sine følgere. Mange bobler over av inspirasjon, kreativitet og glede. Det legges ned mye tid og arbeid i blogger som oppdateres hver eneste dag, eller flere ganger i uka, det kan jeg skrive under på :o) Jeg leser forskjellige typer blogger, bokblogger, hobbyblogger, interiørblogger og hverdagsblogger. Noen favoritter har førsteprioritet når jeg kan bruke tid i blogglandia :o) Så, i uoverskuelig framtid vil jeg den 1. i hver måned presentere for dere en blogg som jeg selv finner glede og inspirasjon i. Så til presentasjonen…. og det er ingen aprilspøk! Aller første blogg jeg vil anbefale på det varmeste er ….. tata…..

 

 

Toves Sammensurium. 

DSC_0888

Toves blogg er det den heter, et sammensurium. Hun oppdaterer bloggen sin veldig ofte og som hun en gang skrev på bloggen min, hun skriver det som faller henne inn, ikke alt er planlagt og derfor blir det ofte et sammensurium. Hun skriver om de vakre hundene sine, om huset sitt, om gubben og barna. Hun har en forkjærlighet for gamle ting, ta henne med til spennende bruktbutikker i Danmark og hun vil glemme tid og sted. Trolig må det til en trailer for at hun skal få med seg alt hun liker :o)

DSC_1123

Jeg kjenner ikke Tove personlig, men jeg har blitt kjent med henne gjennom bloggen hennes og gjennom koselige, vittige og treffende kommentarer på min egen blogg. Det som først og fremst traff meg da jeg tittet innom henne første gang, var gleden hennes over å skrive, hun skriver mye og hun skriver morsomt, men noen ganger tar også alvoret overhånd i hennes skriblerier.

DSC_0955

Hun har et herlig hus som vi får blir kjent med. Hun er ikke redd for å bruke farger og hun er veldig glad i turkis :o) Hennes store drøm har lenge vært rutete gulv og som dere ser på første bilde, det har hun fikset….. I tillegg strevde hun med å finne tapet til kjøkkenet, og jeg mener strevde for jeg tror nok hun kunne tenkt seg alle tapetene hun hadde prøver av :o)

DSC_1047 DSC_1029

Tove er en dame med drømmer, og hun deler mange av drømmene med oss. Noen ganger er det så levende skildret at det føles nesten som hun sitter her ved siden av meg og forteller. Jeg smiler og humrer ofte av det hun forteller, hun har en egen snert i det hun skriver og tar seg selv svært lite høytidelig :o)

DSC_1181

Tove drømmer om drivhus, ikke et nymotens et, men et gammeldags, kanskje litt romantisk, et sted hun kan sitte og drømme, kose seg og ikke bare streve med stiklinger og vanning :o) Hun har lett for å sette ideer ut i livet og det er en glede å følge med på alle krumspringene hennes. Jeg drømmer også om drivhus, men jeg er overbevist om at den som klarer å få det i sin hage, det er Tove det :o)

DSC_1203

Her er kontorer til fru Sammensurium. Er det ikke herlig…… Jeg tror dette kontoret og innholdet sier mye om damen bak bloggen.

DSC_0940

 

Så til alle dere som ikke kjenner Toves sammensurium fra før, ta en titt innom henne :o) Og til deg kjære Tove, når du leser dette håper jeg du tilgir meg for at jeg har lånt bildene dine uten å spørre om lov…… Nå skal jeg komme meg avgårde på jobb og i ettermiddag vender jeg snuten mot Trondheim og et aldri så lite events på Ikea for bloggere og instagrammere :o) Gleder meg! Ha en strålende dag alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

5 thoughts on “Sammensurium

 1. ZenMamma says:

  Så flott! Jeg liker den shabby chic stilen – absolutt en blogg jeg vil besøke:)
  Takk for tipset og god tirsdag!:)

 2. Toves Sammensurium says:

  Nå sa det nesten bang eller klask eller noe i den duren:*lyden av meg som detter i gulvet*
  (Kanskje et brak er mer beskrivende?? ;)

  Vet du,dette varmet hjertet og jeg sitter bare å smiler jeg faktisk – selvfølgelig blir jeg ikke sint,jeg blir bare veldig,veldig smigret!!!!!!! Synes du skriver så fint om meg og synes du treffer så godt!!!! :)
  Tusen tusen takk for denne koslige overraskelsen – jeg er nesten litt målløs og det vet du skal noe til!!!! ;)

  Og så må jeg berømme deg – blir så imponert over deg og så flink du er til å ha system og lage deg små mål!!! Tenker både på innlegget ditt over her og så flink du er til å faktisk GJØRE og ikke bare tenke (Slik som enkelte kremt,kremt)!Jeg har jo selv mange ganger tenkt jeg skulle anbefalt diverse blogger som jeg er glad i,men så langt bare tenkt det.Dumt,for fremsnakking kan jo være kjekt for mange som også får mulighet til å bli kjent med nye blogger(e)!

  Nå er jeg spent på “rapport” fra bloggetreff – kos deg masse i helgen Nina ,og nok en gang tusen,tusen takk for et kjempeartig innlegg!!!!

  God Helg!

  Toveklem.)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Såååå koselig at jeg klarte å gjøre deg målløs :O) Herlig!! Tusen takk for dine fine ord til meg, det varmer!! Framsnakking av andre er både morsomt og koselig, jeg vet selv hvor herlig det er med positive tilbakemeldinger, det er noe man kan leve lenge på :O) Kos deg i helga med håndball! Klem

 3. amdesign says:

  Hei på deg!!! Jeg leser bloggen til Tove!!! Og er blitt skikkelig glad i den jenta!!! Hun skriver så godt, og har et flott hjem!!! Humoren sitter løst, og jeg er også veldig glad i favorittfargen hennes.
  Er så glad i bloggverdnen, her blir vi kjent med så mange skjønne folk!!!
  En fin dag til deg fra meg!!

  Klem fra Anne-Marit

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Jeg er så enig :o) Bloggverdnen er et flott sted for oss som liker det, massevis av flotte mennesker :o) Og Tove… Ja, jeg har forsøkt å beskrive henne slik som jeg opplever henne, en herlig dame! Fin dag til deg også! Klem

Comments are closed.