Scrappepakken for september - duse høstfarger

Høsten er en flott tid med fargesprakende motiver nesten uansett hvor vi snur oss.  Denne scrappepakken er inspirert av høstens farger, om enn i en litt dusere variant. Når jeg sitter og jobber med et slikt "kit" eller pakke, har jeg mange bruksområder i tankene. Hvordan vil de ta seg ut som et enkelt kort på en gave. Eller, hvordan vil de passe som en del av et håndlaget kort med flere elementer og dekorasjoner på. Og hvordan vil de passe sammen med bilder fra turer og familieselskaper. Scrappepakken for september - duse høstfarger, finner du her.

I septemberpakken er er det mange herlige kort og tags for deg som liker sarte, gode farger. Fargene kan kombineres med bilder fra alle årstider. Vårens sarte farger, sommerens farger når bildene er tatt med mye lys, og vinterbilder i skjønn forening. Tar du en titt på fargene i fjellet nå, vil du se at disse duse fargene vil passe godt sammen med den hvite myrulla og reinlaven. Du er og en god kombinasjon med gråfargene i stein og berg, og de sølvgrå fargene vi kan finne på enkelte blader.

For deg som liker de skarpe høstfargene kan du lese mer om gyldne høstarger og høstpakken her.  

Duse farger og "small things" i scrappepakken for september
Duse farger og "small things" i scrappepakken for september

Slik kan du bruke temaet "small things" 


Kanskje blir du også inspirert og glad over de små tingene i livet. For min egen del, er en tidlig morgenstund med kaffe i koppen, et øyeblikk som gir meg energi og glede. Kanskje tenner jeg levende lys på kjøkkenbordet og strikker noen omganger, mens Idefix, hunden vår, krøller seg tett sammen ved siden av. 

Små ting å glede seg over kan være regndråper på et blad som du fanger i kameralinsen, en marihøne som har forvillet seg inn i stuen eller en liten hær med legomenn utstilt på den nye hyllen i stua. Det kan være en god klem fra en sønn eller datter, en pose full av nye garnnøster, en bunke med helt nye stoffer med julemønster, eller et brev i postkassen med en personlig hilsen fra en god venn. Det kan være bilder fra sommerferien, printet ut og gjort klar for fotoalbumet, te i koppen og noen timer helt fri til å kose deg. 

Hva med å knipse bilder og ta vare på noen av de små øyeblikkene du opplever. Be noen knipse et bilde av deg mens du gjør noe du setter ekstra stor pris på. La de fange øyeblikkene med deg der du nyter en kopp kaffe mens du endelig er i gang med et nytt strikkemønster. Knips bilder av koppen, boka, garnnøstene, tøybunken og kosekroken din på morgenkvisten, og sett de inn i albumet ditt. Ta vare på de gode minnene. 

Duse farger og "small things" i scrappepakken for september

Redigerbare journalkort

Nedenfor får du en oversikt over alle journalkort og tags som er med i Septemberpakken "Small things". For første gang er det med redigerbare journalkort. Det vil si at du kan legge inn tekst i noen av journalkortene før du printer ut. På noen av kortene er det plass til veldig mye tekst, ettersom skriften justerer seg etter hvor mye du skriver. Enkelt og gøy for deg som ikke har skrivemaskin eller som ikke får dreisen på håndskriften. 

Duse farger og "small things" i scrappepakken for september
Duse farger og "small things" i scrappepakken for september

Pdf fil - skriv ut så mange du vil 

Scrappepakkene selges som pdf filer med høy kvalitet. Det vil si at du umiddelbart etter kjøp får tilsendt en epost med linker til filene dine. Oppretter du en "min konto" i nettbutikken, legger kjøpene dine seg i tillegg inn der og du kan laste de ned gang på gang, og når som helst. 

Med pdf filer kan du justere noe på størrelsen selv, du slipper å vente på at scrappeproduktene blir sendt i posten, og du kan egentlig bare starte med en gang.... Men altså, du trenger papir og blekk i skriveren, så sørg likesågodt å få det ordnet med en gang. Kjøp en bunke papir på 160 eller 200 gram, eller begge deler. Da har du til mange scrappeark for en rimelig penge. 

Duse farger og "small things" i scrappepakken for september
Duse farger og "small things" i scrappepakken for september
Duse farger og "small things" i scrappepakken for september


Du vil kanskje også like: