Se hva jeg har gjort med kokebøkene

I går hadde jeg en liten opprydding på kjøkkenbenken og endelig har jeg fått ordnet kokebøkene slik jeg har tenkt på lenge. Jeg har lagt bort alle bøkene jeg sjelden eller aldri bruker, noen er for gode til å kastes så de er satt bort i en eske :o) Kokebøkene jeg bruker mest har jeg i en kasse på kjøkkenbenken. Siden det er mange forskjellige bøker blir det også mange forskjellige farger, og det var akkurat det…. Jeg synes det blir masete på benken med alle de fargene. Uansett hvor ryddig det er så ser det rotete ut. Hadde alt rundt vært hvitt så hadde det nok sett annerledes ut, og der kom det. Hvitt…. Siden jeg ikke skal ha hvit kjøkkenbenk eller hvite fliser så måtte bøkene bli hvite, og vips, nå er alle bøkene hvite :o)

DSC_9961

Nå har småkoppene kommet ut av skapet og opp på hylla. Det er kjekt med en liten kaffestasjon i nærheten av kaffemaskinen.

DSC_0001

Hva synes du….. Slik så det ut før…..

DSC_9954

Noen er visst veldig glad i brunsukker, espresso og brunsukker er veldig populært i Frankrike, jeg forstår ikke helt det der, søt kaffe. Ja, ja, men sukker i teen er i alle fall godt :o)

DSC_0005-001 DSC_9987

Jeg har brukt hvitt “gråpapir” som er litt gjennomsiktig, det er derfor ikke så vanskelig å se hvilke bøker som gjemmer seg bak papiret.

DSC_9988

GreenGate koppene mine bruker jeg mye til kaffemaskinen. De har perfekt størrelse til en god nespresso.

DSC_9990

Det lille glasset med flytende veske er vaniljeessens som vi laget på bloggetreffet Førjulskos. Det er nydelig til bruk i muffins.

DSC_9997 DSC_9971

Nå er jeg så fornøyd med oppryddingen på benken at jeg tror sannelig det må bli en kopp kaffe og en Anton Berg sjokolade :o)

DSC_0003

I dag har vi hatt kjempefint vær til hagearbeid og utenomhuslige sysler. Jeg har vært ute i mange timer og det er sannelig godt. Sola glimret med sitt fravær, men vindstille og oppholdsvær er supert det også. Nå er hagen raket, plattingen vasket, brosteinene er innsatt med algemiddel og alle vinduer er vasket. Nå kan våren bare komme :o) Hjertelig velkommen til nye følgere, jeg setter veldig stor pris på at så mange vil følge meg. Hverdagsliv det gode liv er også på facebook og på Instagram med samme navn. Kjempekoselig om dere vil følge meg :o) Håper dere alle får en helt herlig søndagskveld!!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

3 thoughts on “Se hva jeg har gjort med kokebøkene

 1. Rosesommer says:

  Veldig fint med bøkene sånn. Og du har jammen fått gjort mye vårarbeid ute og inne, må jeg si!
  Forresten, de små GG-koppene var fine. Visste ikke de fantes i sånn størrelse engang, jeg. Ha en fin uke!

 2. Maria - Sabelhagens olivlund says:

  Fint du har gjort! Det blir ett lugnare intryck för ögat.
  Härligt med sol, här har det regnat från och till hela helgen.
  Kram Maria

Comments are closed.