September er her med gratis kalender du kan skrive ut

September er her med gratis kalender du kan skrive ut
September er her med gratis kalender du kan skrive ut

Meld deg på nyhetsbrevet og last ned kalenderen

September er her, med gratis kalender du kan skrive ut

Takk for nå august og velkommen til deg september. En ny måned er snart over og nå går vi inn i den flotte høstmåneden.  I år som i fjor ser det ut som vi skal gå inn i høstmånedene med flotte og ganske varme dager her i Trøndelag. Vi får håpe det slår til og at høsten blir flott. 

En ny måned ligger foran oss og da er det bare å sette i gang å planlegge hvordan du vil at den skal bli. For planlegging er smart, enten det er gjøremål du MÅ gjennomføre, eller det er hobbyprosjekter du har lyst å ta deg tid til. 

Septemberkalenderen er laget med store, gode ruter for at det skal bli plass til å skrive inn dine gjøremål. Ja, den kan til og med redigeres via pc/mac før du skriver den ut.

Du kan også skrive ut så mange eksemplarer du vil, slik at du har en til familiens aktiviteter og gjøremål, og en til de hobbyprosjektene du skal gjennomføre. Og ja, kalenderen er helt gratis for deg som følger nyhetsbrevettil Bye9design. Meld deg på her, og du kan straks dykke inn i biblioteket og printe ut septemberkalenderen eller noen av de andre kortene og printene som ligger der helt gratis. 

Melder du deg på nyhetsbrevet kan du i tillegg til kalenderen hver måned, også laste ned et nytt produkt fra nettbutikken en gang i måneden. I tillegg holder jeg deg oppdatert på blogginnlegg og nye produkter fra nettbutikken. Jeg sender ut fredagshilsen eller nyhetsbrevet, hver fredag. 


2019 kalenderen er snart klar

Kalenderen du får tilgang til i dag, er dekorert med vakre høstfarger, malt med vannfarger. I første halvdel av hver måned, legger jeg ut kalenderen for neste måned i biblioteket. Alle månedene er dekorert med nydelige farger for å friske opp på veggen eller pulten din. Du kan skrive den ut på en helt vanlig fargeskriver. Du kan bruke helt vanlig kopipapir, men min erfaring er at kalenderen blir penere og stødigere med papir på ca. 160 gram.  

I løpet av september blir kalenderen for 2019 sluppet ut i nettbutikken. Da kan du velge mellom flere design og varianter, og selvsagt får du da kjøpt kalenderen for hele året :) For deg som ønsker en personlig gave, uten at det koster så alt for mye, vil dette være midt i blinken. 

Førjulsboken ligger klar for deg som liker å planlegge.

Selv om det er lenge til jul, er det aldri for tidlig å tenke på planlegging. I førjulsboken får du daglige tips fra 1. november og fram til julaften, som hjelper deg å komme i mål til jul. Helt uten stress.... Tilbakemeldingene fra mange av mine kunder er så enkelt som at de aldri har vært mer ajour, i god tid før jul, etter at de begynte å bruke førjulsboken.