September kalender – bursdagskort med høstens farger

gratis kalender 2016 - free printable - bursdagskort høst print bye9designAugust er en herlig måned, fortsatt er sommeren her og vi kan nyte varmen fra sola. Like rundt hjørnet merker vi likevel at naturen begynner å forberede seg på vinteren. Bær og frukt modnes om kapp, åkrene står gule og svaier i vinden, i skogen florerer det av sopp, sommerblomstene i grøftekanten sprer sine frø for alle vinder.

free printable - bursdagskort høst print bye9design

I hus og hjem merker vi også at høsten kommer nærmere. Det blir tidligere mørkt, vi tenner stearinlys og finner fram kosepledd og favoritt tekoppen. Skolene har startet og for de aller fleste er ferien over og hverdagen igang igjen. Kalenderen begynner sakte men sikkert å fylles med gjøremål, møter, aktiviteter og alt mulig annet vi skal rekke over.

Til deg som er følger av bye9design fredagshilsen, har jeg laget en fiks ferdig kalender med store, gode ruter og litt plass til ekstra notater. Heng den på veggen, kjøleskapet eller et annet synlig sted og fyll inn dine og familiens aktiviteter. Print ut flere eksemplarer og bruk til dine egne prosjekter som du vil ha en oversikt over.

gratis kalender 2016 - free printable - bursdagskort høst print bye9design

Et flunkende nytt kort ligger også i biblioteket til mine følgere av fredagshilsenen. Bursdagskort i høstens farger. Dette kortet finnes både med norsk og engelsk tekst. Vannfarger er nydelig og med høstens fargespill på kortet sammen med en vakker bukett, noe godt å drikke eller kanskje en kurv fylt med hobbyprodukter til en kreativ sjel, ja da har du det klart.

Kortet er i utgangspunktet dobbelt. Du printer det ut og klipper bort kantene rundt, deretter bretter du det på midten og vips er det klar til bruk. Du kan også klippe av baksiden og bruke det som et enkelt kort. Best resultat får du om du printer det ut på papir som er over 100 g. slik at det er litt tykkelse på det. Både matt og blankt papir fungerer bra til dette motivet, men med vannfarger er det ofte vakkert med matt papir.

gratis kalender 2016 - free printable - bursdagskort høst print bye9design

Kalenderen kan printes ut på vanlig kopipapir, men om du ønsker en kraftigere og mattere overflate så blir det veldig pent med matt papir med litt struktur i, og en tykkelse over 100 g. Jeg kjøper blokker med litt tykt papir fra Clas Olson som fungerer veldig bra. Rimelig papir i god kvalitet. Husk bare å sjekke om hvor tykt papir du kan bruke i skriveren din.

gratis kalender 2016 - free printable - bursdagskort høst print bye9design

Frister kalenderen eller kortet? Da kan du melde deg på fredagshilsenen, nedenfor og få tilgang til dette og enda flere print, helt gratis for mine følgere.

Klem fra Nina