Serviettbretting til festlige anledninger

Serviettbretting - napkinfolding - bye9design
  Serviettbretting - napkinfolding - bye9design

Serviettbretting til festlige anledninger, enten det er konfirmasjon, bursdag, jentekveld, baby shower eller en helt alminnelig ettermiddag. Jeg har plukket fram noen varianter som du kan prøve deg på. Linken til framgangsmåten finner du under bildene. Alle serviett brette innleggene mine har jeg samlet under kategorien med sammen navn “serviettbretting”. Hverdag eller fest, det nærmer seg konfirmasjon for mange og i løpet av våren og sommeren er det både bryllup, barndåper, og mange andre anledninger å feire. Hjemme hos oss synes vi det er koselig å pynte med servietter en helt vanlig dag, midt i uka også. Da får vi samtidig øvd på ulike teknikker. Dersom du skal feire en spesiell anledning, da kan det være lurt å øve deg på brettingen på forhånd. Servietter kan brettes i god tid før den store dagen, da kan du prøve og feile uten å bli stresset….. Det er ikke alltid slik at de mest avanserte bretteteknikkene gir de fineste resultatene. Husk at servietter skal brukes og noen ganger er de så fine at gjestene ikke vet om de kan benytte de eller ei….. En vakker serviett rose eller blomst, kan du legge på en enkel serviett som gjestene kan benytte, da slipper de å ødelegge rosen. Her er en enkel og stilig variant som ikke krever så mye kunnskap om bretting.

Martha Stewart

Brett servietter til å oppbevare kuvert brødene.

Martha Stewart

Hjerte brett til en helt spesiell anledning.

Bumble beelinens

Disse søte kurvene kan du brette når du vil legge ved en gave eller tilbehør til hver enkelt kuvert. Her er det påskestemning.

Living locurto

Stående buffet? Da kan du lage en rosedekorasjon som her. Grønne blad og rosene er sammenrullede servietter. Enkelt og pent.

Rajeesod
Baby shower – det blir en jente…. Eller kanskje til barndåpen. Her er det både klipp og brett. Ikke ideelle til å benytte under et måltid, men du kan legge ved en enkel serviett som kan benyttes og la denne være pynt.
How does she

Baby shower – det blir en gutt…. Eller brett til barndåpen eller annen festlig anledning der tversover passer. Brett servietten avlang og stram med et magebelte i morsom farge og mønster, rundt både bestikk og serviett.

Hub pages

Ta turen innom “serviettbretting” dersom du vil ha mer inspirasjon. Ha en herlig dag!

Klem fra Nina