Sett en ramme rundt minnene

En liten broderisaks og et fingerbøl. Små, kjære minner fra min bestemor som var så glad i å brodere :o) Det er koselig å la slike minner ligge framme slik at vi kan se og glede oss over disse hver dag. Den lille saksen har jeg hatt stående i en ramme lenge, men nå var det på tide å skifte ut bakgrunnen som var begynt å falme og denne gangen fikk også fingerbølet sin plass :o) Jeg er veldig glad i grønt, denne duse, fine grønnfargen er en av mine favoritter, og da ble det så klart en slik bakgrunn.

DSC_8567

 

Saksen kan ikke brukes lenger, den har klippet over mange tråder :o) Fingerbølet vet jeg ble flittig brukt, selv har jeg aldri fått til å bruke det. Nå pynter det opp i stua mi og minner meg om min kjære bestemor :o)

 

DSC_8549

 

Jeg har dratt utover noe papir som kan brukes til bakgrunn i den lille ovale rammen. Det er utrolig hvordan samme ting får en helt annen stil avhengig av hva vi setter det sammen med. Har du gamle rammer liggende som du ikke liker fargen på, da kan du male dem i en ny farge du liker :o) Noen spraymaler og noen bruker pensel. Jeg har ikke fått helt taket på denne spraymalingen enda, så jeg må nok øve meg litt før det blir bra :o) Her er noe av papiret jeg ville prøve ut.

DSC_8551

 

Denne dypblå fargen med sølv er jeg veldig glad i :o)

 

DSC_8554

Håndlaget litt grovt papir i svak lavendel.

DSC_8555

Hvitt med blomstermønster, lett og fint til det lyse interiøret.

DSC_8557

Vil du ha vintagepreg så er dette fint :o)

DSC_8558

Dette papiret kjennes ut som stoff, morsomt med “trådene” som lager liv :o)

DSC_8559

Morsomt med reisemotiv i bakgrunnen….

DSC_8560

Søte polkadotter :o)

DSC_8561

 

Men valget falt altså på dette grønne papiret.

DSC_8563

Er det ikke morsomt å se hva litt farge og mønster kan gjøre av forskjeller. Her er det bare en bitteliten papirbit, men de passer inn i helt ulike rom og interiør. Prøv deg fram med små minner du har liggende, et gammelt smykke hvor kjedet er ødelagt kan få nytt liv i en ramme, noen knapper fra bestemors favorittkåpe, båndet som barna hadde rundt hånden da de ble født, en liten hårlokk, ei lita skje…. Det er så mye vi har liggende i skuffer og skap som det kan være koselig å ta fram :o) Håper dere alle har en super torsdag! Jeg har tatt helg og skal komme i gang med husvask etterhvert….. Ikke glem å bli med på min giveaway, om du ikke har Iphone selv kan det jo være noen som blir glad for å få et deksel i gave :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20