Sett feriebildene i fotoalbum med Summer Holiday fotopakke

Sett feriebildene i fotoalbum med Summer Holiday fotopakke

Sett feriebildene i fotoalbum med Summer Holiday fotopakke

Altså, det er jo så mye morsommere å sette inn feriebildene i album når du har tilbehør som matcher. Summer Holiday fotopakken i august, er designet med tanke på alle fargene vi gjerne finner igjen i feriebildene.  Denne gangen har jeg designet hele 117 ulike kort og tags som passer rett inn i plastlommene i ulike fotoalbum. 

Selv har jeg sansen for de små detaljene som du kan pynte bildene med. Noen ganger er ikke hele motivet på bildet så interessant og da kan du dekke over, eller pynte med en tag. Bikinien, isen, smoothien, strandskoene, solkremen, her finner du mye å klippe, lime og gjøre albumet ditt ekstra flott. Jeg må innrømme at jeg når vi er på stranda, forsøker jeg å knipse bilder uten alt for mange ukjente mennesker i. Hvis du ikke liker å redigere bildene, er de små merkene med strandmotiv perfekte til å dekke over. 

Skriv små historier fra ferien

Jeg har alltid trodd jeg skulle klare å huske det meste fra turene våre, bare jeg hadde et bilde å se på. Men den gang ei. Noen ganger husker jeg ikke engang hvor bildet ble tatt.... Heldigvis er det mulig å få både stedsnavn og tidspunkt på de fleste bildene man tar i dag. Det er til god hjelp når jeg skal sette meg ned og fortelle historien. 

Noen bilder trenger ikke tekst, det er nok å se motivet og alle minner og stemning strømmer på. Andre ganger er det gøy å beskrive følelsen vi hadde da bildet ble tatt. Sliten etter lang biltur, avslappende på stranda, stoltheten over de første svømmetakene, lettelsen over å ha nådd toppen på fjellturen og lignende. 

Journalkortene er gode å ha til slike små historier. Det trenger ikke være mye, det kan være stikkord, en liste, en oppsumering, fakta eller en liten fortelling. Tenk på hva du gjerne vil lese om når du om noen år sitter og blar i fotoalbumet. 

Klippe, lime, stemple, skrive

I motsetning til ferdigtrykte scrappeprodukter, selges Bye9designs produkter som pdf filer. Det betyr at de kan lastes ned og skrives ut med en gang. Du trenger ikke være bekymret for at du går tom for favorittmotivene. Du kan nemlig skrive ut motivene så mange ganger du vil. Akkurat dette siste har vært min egen drøm lenge. En uendelig tilgang til mine favorittkort og favoritt motiv. 

Ja, ferdigtrykte og ferdigklippede tags og journalkort er raskt og enkelt. Men når de er brukt opp, ja da er de det... Med en pdf fil kan du selv velge om du vil ha tykt eller tynt papir. Du kan velge matt eller blankt, klistremerkepapir eller vanlig. Du kan klippe, brette, lime, stemple og skrive så mye du vil. Var det noe som ikke ble som du tenkte det? Ja, da er det bare å skrive ut på nytt. 

Vi finner jo gjerne noen kort med farger og motiv vi liker ekstra godt. Jeg elsker derfor muligheten til å skrive ut så mange jeg vil av disse. Noen ganger er det også dette som skal til for å få en helhet i albumet. 

Alle månedspakkene fra Bye9design har både fargerike og sort hvite motiv. Noen ganger er det behov for mye luft og da passer fyllkortene med enkle motiv eller tekster perfekt inn. Trenger du en fargerik bakgrunn for bildene dine, finner du dette også. Alle kort i pakkene er laget med tanke på at de skal matche hverandre og kunne brukes om hverandre. Det er også enkelt å bruke kort og tags fra andre månedspakker. 

Du finner enda mer inspirasjon til fotoalbum og nybegynner tips under kategorien Fotoalbum og Scrapping.

Lag kort og gavelapper

Det er så utrolig mye man kan lage med noen fine motiv, farger og mønster. Ikke alt må limes inn i fotoalbumet. Mange av journalkortene er perfekte som motiv på et hjemmelaget kort eller knyttet på en gave eller blomsterbukett. Ved å skrive ut to eller flere sider på et ark, får du miniatyrmotiv som kan brukes i bulletjournaler og planleggere. 

Vil du ta en nærmere titt på augustpakken "Summer Holiday", finner du en oversikt over alle tags og journalkort i nettbutikken.