Shopping i Wien

Skal du på weekendtur ligger det vel i kortene at en aldri så liten shoppingtur også er ønskelig :o) Slik var det med oss også, bortsett fra at vi damene som skulle shoppe, rotet oss bort, slik at vi ikke fant byens beste handlegate :o) Jeg snakker ikke om byens mest eksklusive gate med Hermes og Gaultier og andre merker jeg ikke kjenner noe til. Jeg snakker om butikkene i Maria Hilferstrasse hvor du finner massevis av forskjellige butikker som du ikke finner i Norge :o) Her finner du interiørbutikker, designbutikker, motebutikker, sengetøybutikker, bittesmå butikker med morsomme ting og det er også her du finner de aller fleste shoppingsentrene. Siden vi rotet oss bort på lørdag ble turen til denne gaten lagt til søndag og da er butikkene stengt…. Ja, da ble det vindustitting i stedet, veldig billig ble det!! :o) Men nå skal dere få se noen av de spennende butikkene vi fant :o) Ved å trykke på navnet til butikkene kan du følge linken inn til nettside eller kart :o) Først ute er KARE, en utrolig spennende butikk så langt jeg kunne se, bare ta en titt på utstillingen.

DSCN5589 DSCN5591 DSCN5592

Grune Erde, en butikk hvor du finner naturprodukter, interiør og klær til store og små.

DSCN5594 DSCN5595

Interio, her er butikken hvor du helt sikkert finner gaver til å ta med hjem…. i alle fall er det 150 gavetips lover denne butikken som selger interiør :o)

DSCN5598 DSCN5599

Sidegatene og de flotte smugene er fylt av små spennende butikker og se hva jeg fant i en av dem…. :o) Arne og Carlos julekuler :o)

DSCN5601

Denne butikken skulle jeg veldig gjerne vært en tur innom. Leiner er en interiørkjede hvor du vil finne noe til hele huset. Fra knagger og håndklær til sofaer og bokhyller.

DSCN5622 DSCN5621

Dette bildet måtte jeg bare ha med :o) Kunstgalleriet lå rett ved siden av hotellet vårt og jeg ble skikkelig fascinert over denne Pinocciolignende figuren :o)

DSCN5652

Dette merket er det kanskje noen som kjenner…. Like greit at denne butikken også var stengt :o)

DSCN5653

Denne butikken må jeg ikke glemme å tipse dere om. Den ligger rett ved siden av Operahuset, det vil si i hovedgaten. Har dere sett så morsom pynt :o) Dette er Popp og Kretschmer, her finner du et rikt utvalg av klær, sko og vesker.

DSCN5547

Dette hotellet så så fint ut med sine dørvakter og gullbokstaver, jeg måtte stoppe og ta et bilde da damen bakerst til høyre kom ut… hun hadde ganske mange kofferter med seg :o) Når det gjelder Hotel Sacher så er det Wiens mest eksklusive hotell :o)

DSCN5546

På hjørnet av hotellet finner du bakeriet og cafeen med samme navn. Utstillingen i butikkvinduet var ikke verst :o)

DSCN5548

 

DSCN5549

Sachertorte ble det på meg også denne dagen, selv om det ikke ble på akkurat denne kafeen :o) –Kurkonditorei Oberlaa ble tilfeldig valgt, og i ettertid ser jeg at dette er et av konditoriene som anbefales i ulike reiseguider. Her er utvalget stort, inkludert glutenfrie varer for den som trenger det.

DSCN5551

Kaken var så god at jeg nesten glemte å ta bilde av den og kaffen i Østerrike er god!! :o)

DSCN5556

Da er vi midtveis i arbeidsuken allerede. Her har det vært vår temperaturer over lang tid, men nå meldes det kaldere. Er det vinteren som endelig er på tur kanskje :o) Håper dere får en fin onsdag alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Shopping i Wien

 1. anne valstad says:

  Oj, mye fint her da…jeg som har shoppestopp! Ikke helt da, men skal spare inn litt, hehehe! Kos deg masse Nina!
  Klem fra Anne <3

 2. Fabelaktig says:

  Såå fine bilder og herlige shoppingtips :)

  Takk for fine kommentarer inne hos meg.
  klem

Comments are closed.

Translate »