Sjarmerende blogg

Noen blogger oser av glede, sjarm og harmoni. Det er slik at du rett og slett gleder deg til det kommer nye innlegg. Vakre naturbilder, vakre interiørbilder, et innblikk i små stilleben satt sammen av ting du finner ute i naturen. Det er 1.mai i dag. Den 1. i hver måned har jeg satt av til å vise dere en av de bloggene jeg selv setter stor pris på. Denne gangen har jeg valgt ut en av de første bloggene jeg ble kjent med etter at jeg selv begynte å blogge. Jeg ble umiddelbart betatt av de nydelige bildene som ble delt, de gode historiene rundt bildene og den trivelige damen bak bloggen. Vi får bli med inn i dagliglivet på en øy på Sørlandet. Noen av dere kjenner kanskje igjen dette bildet og vet allerede hvem jeg snakker om…..

aftersea1

Reidunn skriver bloggen Charme France. Hun bor som nevnt på Sørlandet og det er rett og slett sørlandsidyll vi får ta del i på bloggen hennes. Her finner vi vakre naturbilder, nydelige stilleben hvor det enkle ofte er det beste. Dette er en dame med sans for det enkle, vakre og estetiske. Bildet viser en del av hagestuen som hun selv og mannen hennes har bygd. Reidunn er en kreativ dame, hun syr og lager mye selv. Vakre borddekninger og massevis av blomster :o)

utestua1 v_rpussute6 oliventrespiring8 lysstue1

For tiden holder Reidunn og mannen hennes på med å pusse opp et hus som skal selges, her ser dere et glimt fra det nyoppussede kjøkkenet :o) Utrolig stilig! Tar du en titt får du se både før og etter bilder av oppussingen.

kjøkkenbord11

Et herlig bilde fra stua til Reidunn, det er bare å la seg sjarmere :o) Jeg gleder meg alltid til nye blogginnlegg fra denne flotte damen!

kirsebæroghortensia2 elgpute2

Ta veldig gjerne turen innom denne sjarmerende bloggen Charme France. Alle bildene er lånt fra bloggen og jeg håper Reidunn tilgir meg at jeg ikke spurte om det på forhånd :o) Det er sannelig herlig med langhelg igjen :o) Her har det vært et merkelig vær, i går var det helt hvitt utendørs på morgenkvisten. I dag har det vært sludd, og noen solglimt, men det må da bli skikkelig vår her også etterhvert :o) Nå blir det joggetur før mor og datter pakker for ei helg på hytta. Håper dere får en flott 1. mai alle sammen.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Sjarmerende blogg

 1. Maria - Sabelhagens olivlund says:

  Tack för tipset, jag ska kika in där. Bilderna är jättefina.
  Fin 1:a maj till dig
  Kram Maria

 2. Reidunn Kristiansen says:

  Dette er den første dagen på lenge at jeg har fått godt nok nett til å besøke deg.
  Og tenk så skriver du om meg:)
  Jeg ble helt rørt og vet du dette trengte jeg i dag!!
  Har vært litt tøffe tider i det siste. Livet byr på de utroligste utfordringer, både positive og negative.
  Tusen , tusen takk for alt det positive du skriver om bloggen min!!! Du skal bare vite hvor mye dette betyr for meg:)
  Ønsker deg ei kjempefin mai helg!!
  En kjempegod klem fra Reidunn:)

 3. Toves Sammensurium says:

  Sier meg så hjertens enig med deg Nina – Reidunn er et oppkomme av energi og kreativitet,står på og får det fint inne og ikke minst ute.Alltid så koslig å besøke den fine bloggen hennes,og jeg blir alltid misunnelig på de fine tilstelningene de finner på i det sosiale lag.Mange lekre bord å se :)
  Nydelig natur rundt henne,og de fine huset de pusser opp har gått fra den stygge andungen til en virkelig flott svane!!! Kjempekoslig dame med kjempekoslig blogg – så kjekt at du anbefaler henne slik enda flere får muligheten til å bli kjent med henne!!!

  Håper du har det fint i begynnelsen av mai….her er det kaldt,men fint,Og perfekt vær for mine gjøremål :)
  Og så er det ikke så verst at det er fredag da – kos deg !

  Toveklem :)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Ja, Reidunn har en skikkelig fin blogg, koser meg alltid med den :o) Har vært på hytta i helga og malt og malt med kjempetregt nett så det har vært tilnærmet data og mobilfritt, godt det noen dager :o) Klem

Comments are closed.