Sjøhytta mi

Jeg er så glad i sjøhytta mi :o) Selv om vi ikke “renner ned dørstokken” der som det heter, så blir det noen turer i løpet av et år. Det finnes vel ikke noe bedre enn å våkne opp tidlig på morgenen og ta første kaffekoppen ute på trappa, mens sola skinner. Men kysten er nå en gang lunefull. Tåke, regn og vind er nok mer vanlig enn at sola varmer :o) Sakte men sikkert får vi pusset opp og malt slik vi vil ha det. Faren min har vært en fenomenal hjelper, uten han hadde hytta fortsatt hatt trehvitt tak og mørkerøde vegger i stua :o) Nå er det… ja riktig…. hvitt :o)

DSCN3708

Tåka ligger tett utenfor vinduene denne midtsommerhelgen, glad jeg ikke var på båttur da dette bildet ble tatt :o)

DSCN3709

 

Stadig får vi besøk av slike som dette :o) De er nå så søte, men jeg synes de kunne hatt egne plasser å legge igjen etter seg slik som katter har, æsj….

DSCN3703

Nå begynner tåka og lette litt slik at vi kan så vidt skimte sjøen. Dette er spiseplassen vår, jeg elsker å sitte her og titte ut på båtene og havet :o)

DSCN3721 DSCN3723

Her ser dere vårt siste malerprosjekt, eller min fars :o) Han har festet tak, sparklet og malt og resultatet er helt enestående. Dette var sannelig noe til jobb. Fra trehvitt fiskebeinstak til hvitt, jeg er fantastisk fornøyd!

DSCN3745

Nå er det bare kjøkkenet som ikke er hvitt. Fortsatt er det gule vegger der og slik skal det få stå ei stund til :o) Fargen skal du få se i morgen :o) Nå er det tid for kaffe og frokost så blir det jobbedag. Regnet pøser ned i dag så det er skikkelig innevær :o) Ha en strålende dag alle dere som titter innom!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Sjøhytta mi

 1. Rosehagen says:

  Hei og god formiddag;)
  Her er jeg godt nedi kaffekoppen og snart klar for tannlegetur! “Dårlig” arbeid på ei fortann som har kjent smaken av blank is for mange år siden!! Den hytta ble en drøm i hvit;) Ønsker meg sånn farge på fjellet!!
  God tirsdag fra Ann-Mari

 2. Reidunn says:

  Deilig å få malt det hvitt!!
  Nydelig hytte med deilig utsikt:)
  Koselig med sauer men de legger jo i fra seg visittkort overalt. For ikke å snakke om hva de finner på å spise av blomster!!:)
  Ha en fin dag!!:)
  Klem Reidunn

 3. Line says:

  For en fin hytte! Flott utsikt også! Gleder meg selv til hytteliv i sommer, selv om hytta vår fortsatt har mørke trevegger på alle kanter. :)

Comments are closed.

Translate »