Sjøhytta vår er til salgs

 

IMG_5925

 

Nå har vi klart å bestemme oss…. Sjøhytta vår legges ut for salg like før påske. I går ble skiltet med til salgs, festet på veggen. Det er sannelig rart hvor vanskelig det skal være å bestemme seg for å selge en hytte. Det er jo bare en ting, sånn sett litt i perspektiv. Men hytta vår har vært en del av livet vårt i 13 år, vi har hatt den like lenge som vi har hatt datteren vår :) To uker var hun da vi var på vår første hyttetur til Flatanger.  Storebrødrene var ikke så gamle de heller da vi kjøpte hytten og begynte å farte til kysten i ferier og helger.

 

IMG_5924

 

Datteren vår sa følgende da jeg var veldig i tvil om vi skulle selge: » Vi har mange fine minner fra hytta vår, nå skal vi skape nye minner et annet sted.» Og det er nettopp det som er viktig, minnene og de opplevelsene vi har hatt. Hytteboken som vi har skrevet i hver eneste gang vi har vært der, bildene og tegningene, dette hjelper oss til å huske flotte dager ved sjøen.

 

IMG_5929

 

Vi har pusset opp mye. Fra en trehvit hytte med mørkerøde vegger i stua, til en lys og herlig sjøhytte. Dette er sommerhytte med stor S. Hytten ligger lunt til og det er en fantastisk utsikt til sjøen. Jeg elsker å våkne på hytta, gå barbent ut på berget med en kopp kaffe og nyte sjølufta og havet som glitrer og blinker. Og skulle vinden komme snikende, som den jo gjerne gjør ved kysten, da er det mange lune kroker inntil hytteveggen å sette seg ned ved :o)

 

IMG_5879

 

Hytta vår kan brukes året rundt. Det er innlagt både vann og strøm noe som klart har vært en fordel for oss. Høsten og vinteren har sin egen sjarm her ute. Den mest fantastiske stjernehimmelen finner du her hvor det ikke flommer over av elektriske lys. Og når høstregnet pisker mot vinduene, da er det knall å sitte i sofaen med fyr i peisen og en spennende film på tv :o)

 

IMG_5877

 

Jeg digger at det er høyt under taket i stua, du verden for en romfølelse det gir.

 

IMG_5855

 

Spiseplassen har jeg vist dere tidligere, her ser dere hvordan stua ligger i forhold til den.

 

IMG_5837

 

Her er det forresten ekte trepanel over hele hytta. Ikke noe smartpanel her i gården nei :) Sola skinner mens vi rydder unna og gjør hytta klar for visning. Denne kroken ser dere fra stua, her har vi tidligere hatt bord og benker, noe som ble en populær tegne og puslespillplass da alle fire ungene var med :o) Hjørneskapet har fulgt oss fra den gangen vi hadde hytte på fjellet. Nå skal det videre….

 

IMG_5884

 

Dagen ble avsluttet med en nydelig solnedgang. Heldige er de som skal ta over denne utsikten :)

 

IMG_5886

 

Dersom noen lurer, så kommer hytta til salgs før påske via Eiendomsmegler1 på Steinkjer. Nå venter vi spent på bildene som er tatt av megleren og gleder oss til å vise fram hytta til alle de som kan være interessert i å ta over etter oss :o) Ha en superduper lørdag alle sammen!

 

6 thoughts on “Sjøhytta vår er til salgs

  1. Valentina says:

    Det så nydelig ut.Ja, så spennende å se flere bilder.Ønmsker deg lykke til med salget.
    Klem,Valentina

  2. Maria - Sabelhagens olivlund says:

    Jättefin sjöstuga ni har där! Förstår att det är svårt att sälja, men ändå skönt att fatta ett beslut. Lycka till med försäljningen.
    Kram Maria

Comments are closed.