Skolestart og pynt på bordet

Det er mandag og skolestart her i huset og i morgen er det min tur, da er det tilbake på jobb igjen etter en herlig ferie som gjerne kunne vart noen uker til :o) Jeg vet ikke helt hva det er med første skoledag etter sommerferien, jeg begynner alltid å tenke på mat og matpakker. Hele sommerferien har vi nytt livet uten å lage matpakker, nå er det på han igjen :o) Det skal være noe som blir spist, det skal være noe som er sunt, det skal være noe de rekker å spise, det skal være noe de liker og det skal være noe de blir mett av. Så når jeg nå sitter her etter å ha fått sendt av gårde de to som starter tidligst i dag, er det fristende å hente litt inspirasjon fra noen som virkelig har klart å fange den gode stemningen i et måltid :o) Disse vakre bildene fant jeg hos Kinfolk. Jeg falt for den naturlige og gode stemningen som du nesten kan kjenne gjennom bildene. Frokostbordet til de aller fleste ser nok langt fra slik ut som dette en vanlig morgen midt i uka, men kanskje gir det litt inspirasjon til å pynte litt ekstra en dag vi har litt bedre tid :o)

600895_476193872459801_582399844_npp

Her får jeg virkelig assosiasjoner med leksejobbing ved spisebordet. Farveblyanter som flyter og litt godt å spise for å få krefter til jobbingen. Kanskje ikke ost er det som faller best i smak hos alle, men det ser unektelig flott ut :o)

Kinfolk_Art-Party_v1-07-15-11_03_gallery

Tenk om matpakken kunne sett slik ut da dere….. Jeg elsker stemningen i dette bildet….

Kinfolk_In-Good-Company_v1-07-15-11_06_gallery

Her blir jeg henfallen til gamle dager. Et nydelig bilde som setter fantasien i sving… hvem skal spise her, og hva skal de spise, er det et ungt par eller venninner…. Igjen, jeg elsker slike stemningsbilder, jeg har lyst til å være der og oppleve med en gang :o)

Kinfolk_Organic-Table-Settings_v1-07-15-11_23_gallery

Kaffe, nymalte kaffebønner, sterk, rykende varm og nytrukket kaffe. Den beste start på dagen for meg og da måtte jeg jo ha med dette bildet.

Kinfolk_Single-Most-Important-Event_v1-07-15-11_01_gallery

Tar du en titt inn til Kinfolk finner du mange flere vakre bilder. Det er bare å nyte og kanskje finner du noen ideer til egen fotografering :o) Nå skal jeg snart få på meg joggesko og komme meg ut en tur, deretter blir det shopping av bursdagsgaver til skjønneste jenta vår som har bursdag på onsdag :o) I morgen kommer det bilder fra det nye rommet hennes :o) Nyt mandagen og tusen takk til alle dere som titter innom! Jeg setter stor pris på det!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Skolestart og pynt på bordet

  1. Fabelaktig says:

    Mye deilig inspo hos deg i dag :)

    Fin ukesstart!
    Her sniker jeg meg til litt blogging, mellom litt jobbing *fnis*
    klemklem

Comments are closed.