Skriv ut bordkortene selv – finn bordpynten i naturen

Redigerbare bordkort - bye9design printshop

I disse dager er jeg i gang med et storprosjekt til bye9design printshop. Hver eneste bordkort er nå endret slik at mine kunder, superenkelt, kan skrive inn navnene på gjestene sine, før de printer ut kortene. Alle invitasjonene skal nå gjennom samme endringsprosess og jeg gleder meg utrolig til å få dette ferdig. Dette er rett og slett en enkel, rimelig og smart måte å lage bordkortene sine på.

Tanken bak printshopen min, er at mine print skal gjøre det super enkelt og ikke minst mye rimeligere for mine kunder, å omgi seg med vakre detaljer. Kjøper du ferdige bordkort i butikken, betaler du for et begrenset antall. Har du akkurat med kort og skriver feil på ett, må du trolig kjøpe en hel pakke til. Når du printer ut dine egne bordkort, bestemmer du selv hvor mange bordkort du vil ha, og du kan bruke de gang på gang og til flere selskaper.

Bordkortet ovenfor heter Pink Heart og her har jeg benyttet skrifttypen Alex Brush. Bordkortet nedenfor heter Skog og her er skrift typen Qwigley benyttet. Her får du med både hvit og sort skrift farge.

Redigerbare bordkort - bye9design printshop

Alle bordkortene er laget med bakside slik at de kan stå på bordet av seg selv. Dersom du foretrekker å feste de på annen måte, kan baksiden klippes av og framsiden benyttes alene. Kortene med vannfarger kan klippes til slik at de blir mindre i størrelse, den sorte rammen klippes enkelt bort dersom du foretrekker det.

Bruk bordkort til navn på matrettene

Om du skal servere koldtbord, tapas eller andre ting med mange ulike retter og smaker, kan du bruke bordkortene til å skrive navn på matrettene. Stilig og helhetlig med samme stil på bordet og buffeten.

Bordkort med vannfarger

Mange av bordkortene fra bye9design printshop er laget med vannfarger. Ikke er det bare en trend i tiden, men fargespillet i vannfarger er så mye mer spennende enn om du lager en “platt” farge. Du trenger egentlig ikke mer pynt på kortet. Golden bordkort er lekkert og stilig på bordet. Den kommer med fire bordkort som hver har ulike sjatteringer og fargenyanser. Til disse bordkortene er skriften Qwigley benyttet og du får med både sort og grå skrift farge.

Redigerbare bordkort - bye9design printshop

Pynt med markblomster

Bordkortene Sweet, med rosa vannmaling og hvit skrift er mine favoritter. Se hvor vakre de er sammen med de grønne bregnebladene. Husk at om du skal pynte et bord med rosa detaljer, må ikke alt være rosa….. Med rosa bordkort kan du fint benytte hvite servietter eller servietter med svake rosa eller grønne nyanser. Er det sommer og markblomstene fortsatt blomstrer, se etter blomstene i rosa og lilla nyanser og bland med masse grønt. Til disse bordkortene følger det også med skrift i sort.

Redigerbare bordkort - bye9design printshop

Bordpynten finner du i naturen

Vi er mye på hytta vår i Åre, da blir det turer ut i naturen hver eneste dag. På siste tur hadde jeg gjort klar bordkortene til fotografering, men jeg manglet pynt. En tur ned i grøftekanten skaffet meg alt jeg trengte. Bregneblader og markblomster. Ta deg en tur ut i naturen når du planlegger selskap, titt deg rundt og bli kjent med hvilke planter og blomster som vokser hvor. Kvelden før selskapet setter du av litt tid til en rusletur og plukker med deg det du trenger. Skal selskapet være på kveldstid og du har dagen fri, plukk inn på morgenkvisten. Sett blomstene i vann, og aller helst i skyggen eller litt kjølig. Enkle, sommerbuketter i vaser er nydelig på bordet.

Høsten og vinteren er også en tid der du kan finne pynt ute i naturen. Bruk løv i vakre høstfarger, røsslyngen som står i full blomst, rognebær, mose, vakre grener, vintergrønne vekster. Selv om det er midt på vinteren kan blader drives fram på grener innendørs, husk bare å ta de inn i god tid før selskapet.

Nedenfor ser du bordkortet blomsterkrans. Det kommer med en mørk brun skrift som du kan benytte når du skriver inn navn på gjestene.

Redigerbare bordkort - bye9design printshop

Alle bordkortene er laget slik at du enkelt kan skrive inn navn med den skrifttypen som følger med kortene. Du trenger ikke noe fancy og kostbart program for å få det til. Jeg anbefaler imidlertid å innstallere gratisprogammet Adobe Acrobat reader, det gjør det veldig enkelt og åpne filer og printe ut. Mange har dette programmet allerede, kanskje uten at de vet det :)

Når du mottar en fil med bordkort, klikker du på linken i eposten din og laster ned filen. Deretter åpner du filen og du er klar for å skrive inn navnene på gjestene dine. Stort enklere kan det vel ikke bli….

Bordkortene Aqua er min datters favoritt, hun bare elsker denne blåfargen…. Det følger med hvit og sort skrift farge.

Redigerbare bordkort - bye9design printshop

Black heart bordkort, er for den som ønsker et stilrent bord uten for mange farger. Det er også perfekt der blomster eller annen pynt på bordet skal ha mest oppmerksomhet. Romantisk uten å bli for sukkersøtt :)

Redigerbare bordkort - bye9design printshop

Redigerbare bordkort - bye9design printshop

Mange er på utkikk etter tema til bordkortene og jeg har litt etter litt begynt å fylle butikken med nettopp det, slik at det blir litt å velge i. Fotballkortene er enkle og stilige på bordet til konfirmanten, men også til en jubilant som elsker fotball. Det ene bordkortet er som ovenfor med tre fotballer, mens det andre er som nedenfor, med én fotball. Bruk også kortene til å navngi matretter på koldtbordet eller tapas bordet.

Redigerbare bordkort - bye9design printshop