Skummel fredagskos

Fredagskveld :o) Det er siste dag i oktober og det er Halloween….. Vi har pyntet og bakt og nå skal vi endelig få smake på disse fantastiske sjokolademuffinsene som snuppa vår har bakt. Pynten laget hun i går og jeg må si jeg blir imponert av hva hun har fått til…. Slik gjorde hun det: Først printet hun ut motivene som hun fant på nettet. Disse la hun på ei fjøl. Deretter la hun et stort matpapir over motivene og tapet det fast til bordet. Hun smeltet kokesjokolade i vannbad som hun fylte i et kremmerhus med tynn spiss og tegnet i vei. Da sjokoladen var stivnet tegnet hun øyne og munn med kakeglasur. Figurene fikk ligge i kjøleskapet over natten

DSC_4580

Til muffinsene må vi selvfølgelig ha ekte hekserier :o)

DSC_4544

Mmmmm, sjokolademuffins med myk marengsglasur…..

DSC_4575

Halloween papirformer måtte vi ha i dag :o)

DSC_4569

Pyntegresskar og Noahs tre ble hentet fram sammen med Halloweenpynten i dag :o)

DSC_4545

En av mine favoritter….. Det skumle gresskaret……

DSC_4577 DSC_4543

Joda, spøkelser er skumle, men dette ble kanskje litt skremt av kattungen vår…..

DSC_4578

Det er ikke enkelt å komme gjennom dørene her i huset……

DSC_4548

Ekle kryp og koselige hekser er pynten vår i år :o)

DSC_4546

Mens jeg sitter her og skriver får jeg servert både muffins og kaffe. Saftige gode sjokolademuffins er en god start på helga.

DSC_4591

Har du lyst til å se hvordan vi pyntet i fjor kan du ta en titt inn “her”. Der finner du bildet av gresskaret vi skar ut….. I år ble det i stedet sjokolademuffins :o) Nå skal jeg kose meg med å lese favorittbloggene mine. Ettersom jeg har malt og malt den siste tiden har det blitt lite tid til å titte innom andre, men nå blir det endelig en svipptur rundt i blogglandia. I morgen skal jeg til Oslo en tur, så jeg må vel se til å få pakket ned noe i kofferten også etterhvert :o) Ha en strålende, herlig og kanskje litt skummel fredagskveld alle sammen!