Slik kan du innrede på balkongen

Jeg sitter her og hører datteren min og noen venninner småprate om været. Det er så kaldt sier en, jeg er så lei av regnet og vinden sier en annen, tenk om det blir slik på 17. mai sier en tredje som spiller i korps. Det er ganske dårlig vær når en gjeng med 13 åringer klager på været. Jeg sier ingenting, men tenker mitt…. Det snødde like før jeg skulle dra fra jobb, jeg var nesten bekymret for om jeg måtte måke fram sykkelen…. Ja, ja, vi har selv valgt å bo her, så da nytter det ikke å klage på været. Meeeeen, æsj så lei jeg blir! Jeg vil ha sol og noen flere varmegrader. Bort med ullklær og fram med sobriller og en ørliten pause i solveggen. Ja, ja, drømme, drømme…. Jeg har det egentlig helt fortreffelig akkurat nå jeg. Jentene har bakt muffins og jeg fikk smake. Nå nyter jeg i tillegg vakre sommerbilder fra flotte balkonger og altaner. Det skader ikke å hente litt inspirasjon til sommerens altan. Kanskje kan det være greit med tips til nye måter å innrede uterommet på. Jeg har de siste årene ønsket meg mye grønt på den største altanen vår. Slik kan du innrede på balkongen :o) Via Jeffrey Landscape Design. 

Small-Balcony-Design-Ideas-2

Pallebord, redesign, farger, hjemmelaget, dette var rett og slett et sukkertøy for øyet. Via better homes and garden. 

Small-Balcony-Design-Ideas-20

Enda et fargekick, lekkert og herlig. Ukjent foto.

369f160daec716fe18513acf1d644b39

Rålekkert og lekent stylet for Ellos. Se hvor “levende” det blir med alle plantene. Rosa kontrastputer er prikken over ien. Via Trendenser.

Small-Balcony-Design-Ideas-18

Nydelig…. Man trenger ikke store plassen for en slik stol, men en kraftig bjelke i taket er det nok behov for :o)

ce84f1ffd91306439174e5f410bcaab6

Sommerstemning…. Via bloglovin

ee0f492c8fd41064d074032c0129864aIngenting å utsette på kosefaktoren på denne balkongen. Her er det bare å slenge seg ned med en god bok. Se flere bilder fra denne sofakroken via Oh what a room. 

 

balkon-diy-lounge-sofa-2Denne stramme stilen var lekker, ikke sant. Jeg elsker planter og jeg har lyst på en hel liten jungel på verandaen i år :)

Balkong_kajen_4_2

Se der ja, nå ble jeg plutselig optimist igjen, det blir sikkert vår her også. Men nå skal jeg finne fram ullteppet, koke en kopp te og så skal jeg og yngste sønn se årets første episode av Game of Thrones. Endelig er den i gang igjen :) Og dere, i kveld er det et program på nrk1 fra byen min, trehusbyen Levanger :) Ha en herlig kveld da dere!

 

Translate »