Små kjøkkendetaljer

Jeg er så heldig å ha en mamma som er glad i å strikke :o) I vinter hadde jeg et blogginnlegg der jeg viste bilder fra Falby, deriblant et bilde av et nydelig strikket håndkle. Jeg hintet litt om at dette jo kunne være et godt bursdagsgavetips og heldige meg fikk ønsket mitt oppfylt :o) De som har fulgt meg en stund vet nok at jeg av en eller annen grunn er veldig glad i vakre kjøkkenhåndklær, jeg får rett og slett ikke nok av disse og dette har blitt en av mine favoritter :o) Helt nydelig farve….. Passer så godt sammen med hjertet fra lillesøsteren min :o)

DSCN4058 DSCN4060

Det er koselig å skifte ut pynten i hyllen over bordet. Akkurat nå var jeg klar for denne farveklatten sammen med stråene. DSCN4061

Det blir straks mer forseggjort med den heklede kanten rundt. Jeg liker godt å strikke selv, men hekling har jeg aldri lært meg. Godt jeg har en snill mamma som ordner slike gaver til meg :o)

DSCN4072 DSCN4073 DSCN4074

Uka er godt i gang og vi nyter fortsatt ferie, sol og sommer :o) Herlig!!!! Fin og god dag ønskes alle dere som titter innom meg!